|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Re: Kaliteli ve Ucuz Sinemalar
olivium cinecity salı ve çarşamba günleri bütün seanslar 5YTL
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
AFM ye uyuz oluyorum gitmemek için elimden geleni yapıyorum, ama rekabet edecek düzeyde sinemada pek yok onlara karşı bazen mecbur kalıyorum.
Mesela Karayip korsanlarını Beyoğlu Atlas Sinemasında izlemek istedim, direk olarak sizi 1. salonun olduğu yere alıyorlar böyle lüks şık temiz biyer ama 2. salondaki filme bilet almıştık ve bir kapıdan geçtik -ki herhalde zaman tüneliydi; bir anda orta çağa geri döndük. yıkık dökük virane bir yerde çok kötü bir salona geldik bizi karşılayan da bıyıklı bir yer göstericiydi, müthiş sinirli bir yüz ifadesinin yanında birde fon olarak bize elindeki paraların şıkırtısını dinletiyordu ki biz "gerizekalılar" ona bahşiş vermemiz gerektiğimizi anlayalım. Malesef Beyoğlu AFM yi tercih etmek zorunda kalıyoruz. Bazen o da kalitede sürprizler yapabiliyor. Mesela Haloween filminde orada bulunan hoparlorlerin sadece perdenin sağındaki ve solunda duran 2 tanesinin çalışıyor olması gerilim filmini televizyon izler gibi izlemek unutulacak gibi bir anı değil. Personel de sinir bozucu. AFM ye cevabımızı şöyle verdik. Cuma Cumartesi son matinelerde ve 1. salonda olan filmlerde beyni sulanmış personelin bilet kontrolü yapmadığını gözlemledikten sonra artık vizyonun en flaş filmlerini bedava izlemek gibi bir alışkanlık edindik. böylece fikrimiz değişltiEn kaliteli en güzel en ucuz sinema AFM böyle hizmet böyle güzellik görülmemiştir.
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
capitoldekide bi ara afm'ydi diye hatırlıyorum. capitol evime 10 dk uzakta ve ben de genelde oraya gidiyorum, bu zamana kadar afm sanmam ilginçmiş baya
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
hayır. 0 bilete 1 film.
olay şöyle oluyor: öncelikle en geç matineyi saptıyoruz. diiyelim ki 23.30 sonra 23.25 te sinemaya giriyoruz 1. salon a doğru yönleniyoruz aşşağıya inip hiçbirşey yokmuşçasına içeri giriyoruz. genelde kontrol etmiyorlar. Hepsini çok seviyoruz. eskiden her cuma son matinede sinemaya giderdik bir kaç kere gittikten sonra anladııkki adam bilet kontrol etmiyor. e o zaman biz niye bilet alıyoruz dedik ve bir daha almadık. Senin söylediğin 1 bilete 2 film yönteminide denemedik değil. o da güzel.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
İstanbul Eyüpte Sultan Center adlı bir alışveriş merkezimsi yerde sinema AFM kadar kaliteli salona sahip (hatta çoğu salonundan daha kaliteli) Fiyatlar Tam 6YTL öğrenci 4YTL
+ Sinemada Patlamış mısır 1YTL ve kola da 1YTL (mısır 5 YKr de olabilir) aldıklarınız bakkal fiyatının aynısı ve klimada süper çalışıyor.
"We happy few, we band of brothers for he today that sheds his blood with me ,shall be my brother."W.S. Mesaj chopsuey tarafından 22.09.2006 (15:02) yeniden düzenlendi.. Açıklama: + |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
bu biraz da size bağlı. omerbalyali'nın da dediği gibi.
bir keresinde, lisedeydik o zaman, bir kaç arkadaş kadıköy'deki bütün sinemaları gezmiştik "cebimizde para yok ama film izlemek istiyoruz." vs tarzında şeyler söylemiştik. hiçbiri bizi kabul etmedi. şimdi saçma gelse de o zaman yapmıştık işte bunu. sonra sorunu buldum: kalabalıktık. bir dahaki sefer aynı şeyi iki kişi yapmıştık ve ilk seferde girmiştik sinemaya. cidden paramız yoktu ve film izlemek istiyorduk. kimsenin hakkını yemek de değil, zaten bilet satılmayan koltuğa oturuyorsunuz. ama şimdi konu için söyleyebileceğim şey: param yoksa, sinemaya gitmem. ![]() bedavaydı hem de gayet iyiydi. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!