Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Sinema » Kaliteli ve Ucuz Sinemalar

Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.11.2006   #21 (permalink)
maver

maver's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 3
Re: Kaliteli ve Ucuz Sinemalar

mimar sinan üniversitesinin sinema kulübünün hafta içi akşam saatlerinde film gösterimleri oluyor. 99 kuruşa iyi filmler izleyebilirsiniz. yerimiz bildiğiniz gibi üniversitenin fındıklı'daki binasında oditoryumda.

programı takip etmek için benim kişisel blog sitem deblokaj.com'u takip edebilirsiniz.
maver şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 20.11.2006   #22 (permalink)
css

css's Avatar

Yer: İstanbul

Bağcılarda yeni açılan ,CineHat sineması gerçekten beni büyüledi.Özellikle 1.ci Mega Salon çok büyük.böyle büyük bir salonu ne afm de gördüm nede marsta önerebilirm size...
css şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 28.12.2006   #23 (permalink)
aLTANs

Geçen gün Çemberlitaş Şafak Sineması'nda 5.salonuna girdim. Yanyana 4 koltuk sığabilmiş salona sadece, ufak koridor gibiydi, tabi ufacık da perde. Borat filminde sık sık konuşulan Kırgızca diyaloglarda İnglizce ve Türkçe altyazılar bir türlü perdeye sığmadı, birbirine karıştı. Yani koltuğun yada filmin iyi olmasının hiç bir önemi olmadı, yazık oldu 8 miyona. Oysa daha bu yıl Konya'da 4-5 milyona kocaman perdeli, güzel koltuklu, müthiş ses sistemi olan sinemlarda gençturkcell indirimi ile (2-2,5ytl) bütün filmleri ilk çıktığı gün izliyorduk. Yani İstanbul'da birçok sinemaya gittim ama Konya'daki Real, Kule ve Masera alışveriş merkezlerinde olan sinemalar daha bi kaliteli ve ucuz diyebilirim. Ahh ahh bitmeyecekti şu öğrencilik.
Old 28.12.2006   #24 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra

Aklıma İstanbul'daki askerlik günlerim geldi.

İzinli olduğum bir haftasonu yine Beyoğlu'nda aylak aylak geziyorum. Beyoğlu Sinemasının önünden geçerken dikkatimi bir afiş çekiyor: "Sinema yazarlarının seçtiği filmler". Bu, bir hafta veya on gün süren bir etkinlik. Piyasa filmleri yerine kaliteli filmler izleme şansınızı daha yüksek bu dönemde. Tarih 1999 başları olmalı. Kimbilir, belki aynı etkinlik hala devam ediyordur.

İşte ben bu afişe bakıp kim seçmiş, nasıl seçmiş, iyi seçmişler mi falan derken kendimi sinema salonunun içinde buluyorum. Öğle saatleri olduğundan ya da gösterilen filmler gerçekten de piyasa filmi olmadığından salon neredeyse boş gibi. İçeride birkaç kişi var ve ne izleyeceklerini bilerek gelmiş gibi duruyorlar. Yine çiftler falan var.

Micheal Winterbottom'un 'I want you' isimli filmi gösteriliyor. Rachel Weisz isimli bir hatun oynuyor bu filmde ve film saplantılı bir aşkı anlatıyor. Zaten Rachel Weisz saplantılı aşklara yatkın olan birinin aşık olmak isteyeceği türde biri ve bu rol için doğuştan yetenekli olduğu şüphe götürmüyor.

Bazı kadınlar vardır, ne yaptığını bilen bir insanın akılcılığı ile değil ama tam tersine ruhsal durumların ani dalgalanmalarıyla hareket ederler ve ne yapacakları, ne isteyecekleri önceden kestirilemez. Bugün şununla, yarın bununla yatarlar ve size karşı bugün çok samimi yarın kaskatıdırlar. Nasıl başardıkları bilinmez ama kaprisleri, dengesizlikleri, ilgileri ve ilgisizlikleriyle sonunda kendilerini bir tanrıçaya ve sizi de ona tapınan bir sersem çocuğa çevirirler. Şüphesiz bu durumu iyi bilirim. Sonuçta filmi keyifle izliyorum.

Şimdi aradan yıllar geçti ve bu süre içinde benim saplantılı aşkım bile sona erdi. Filmde bir de olağanüstü güzelikte bir şarkı vardı. Elvis Costello'nun, lakabı diğer, Maymun Surat Elvis'in, yine filmle aynı adı taşınan, 'I want you' isimli şarkısı bu. Radyoda karşılaştım bu şarkıyla uzun zaman sonra ve arayıp buldum albümü. Sonradan benim en çok dinlediğim şarkı oldu.Filmi de dvd olarak buldum. Aynı tadı alamadım tabi.

Beyoğlu'nun arka sokaklarında geziyorum. Dilimde sanki her zaman söylediğim bir şarkı var aklımda ise baştan çıkarıcı ve dengesiz kadınlarla ilgili sağlıksız birkaç düşünce.
erdinç şu an çevrimdışı  
Old 29.12.2006   #25 (permalink)
doronty37

doronty37's Avatar

Yer: Kayseri

Diğer sinemalardan farklı olarak Tarık Zafer Tunaya var. Bilet fiyatı galiba 2 YTL idi.
Ancka sinemada yeni filmler yerine, sadece kült filmler gösteriliyor. Seans sayısı da diğer sinemalardan daha az.
Old 30.12.2006   #26 (permalink)
CBol@

CBol@'s Avatar

En iyisi tiyatro 1 YTL'ye kadar düştü fiyatları
Old 12.01.2007   #27 (permalink)
chopsuey

chopsuey's Avatar

Alıntı:
chopsuey tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
İstanbul Eyüpte Sultan Center adlı bir alışveriş merkezimsi yerde sinema AFM kadar kaliteli salona sahip (hatta çoğu salonundan daha kaliteli) Fiyatlar Tam 6YTL öğrenci 4YTL

+ Sinemada Patlamış mısır 1YTL ve kola da 1YTL
(mısır 5 YKr de olabilir)
aldıklarınız bakkal fiyatının aynısı ve klimada süper çalışıyor.
Evet yukarıdakiler çok hoş fakat filmin en sexy sahnelerini izlememek gibi bir durum var.
Yani filmi kırpıyorlar. yeteneksiz bir elden çıkma kırpmalar.
örneğin sahne şöyleydi:
Spoiler:
Bir çırak küp getiriyor evin hanımı çırağı yukarı odaya küpü yerleştirmesi için çağırıyor.
sonra kapıyı kapatıp "sesini çıkarırsan kasabayı buraya toplarım" diyor.
sonra cııııırt
bakıyoruz çıkar dışarıda
emre Altuğ geliyor
"Ne işin vardı lan senin yukarıda?"
çırak"Küp yerleştirdim"
Emre altuğ "Kim söyledi bunu sana?"
çırak "Hanım"
Emre Altuğ"İyi Yerleştirdin mi bari "

Herşeyi kesemiyorlar tabi
Old 14.01.2007   #28 (permalink)
abacus

abacus's Avatar

Yer: Londra
Görsel: 7

Eğer Eskişehir'de yaşıyorsanız Sinema Anadolu'da 2,5 YTL'ye film izleyebilirsiniz. Genelde gişe filmleri oynatmıyorlar.
Old 21.07.2007   #29 (permalink)
InSpite

Yer: Kocaeli

İstanbul'unda sinema derdi kötüymüş

Kocaeli'de fazla sinema yok. Dolphin sineması şuan için en iyi ses sistemine sahip. Aksiyon filmlerinde koltuğunuz sallanabiliyor. Kliması iyi. Koltuklar ve koltuk aralıkları iyi. Perde biraz aşağıda kaldığı için kaya kafalar dert olabiliyor. Fiyat halk günleri (pazartesiden perşembeye) öğrenci 5 tam 6ytl. Normalde öğrenci 7 tam 8ytl. İzmit'in en iyi sineması fiyat olarak İstanbul'a göre iyi gözüküyor

Diğer sinemaları sayarsam Ncity fena değil ama ses sistemi çokta iyi değil. Outlet eskidi artık. Son gittiğimde ses sistemi yenilenmişti ama o personel oldukça her zaman itici gelicek. Diğer 2-3 sinema 1-2 salonlu, gitmedim hiç. Genelde fiyatlar aynı. Gnctrkcll sağolsun sene boyunca 2,5ytl'ye izlemediğmiz film kalmadı

Bahşiş olayına gelince burda hiç rastlamadım. Belki istiyolardır da benim dikkatimi çekemediler
InSpite şu an çevrimdışı  
Old 19.05.2008   #30 (permalink)
haykutist

Yer: istanbul

favori sinemaları - beylikdüzü
haykutist şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
sinemalar , ucuz , kaliteli

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008