Zoque.Forum
»
[çetele] 2005 yılında kaç film izlediniz?
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
[çetele] 2005 yılında kaç film izlediniz?
geçen senenin başında sağda solda bazı istatistikler görünce bu yöntem aklıma yatmıştı ve 2005 boyunca saydım ben de izlediğim filmleri sağa sola notlar alarak.. hazır 2005 bitince tüm notları birleştirip gerçeğe en yakın rakamı çıkarttım.. ben ikibinbeş yılında ortalama 280 film izlemişim divx+sinema+dvd+zirve+tv
kardeşliğinde... ikibinaltı'da kendi rekorumu kırmaya oynayacağım :p var mı başka sayı söyleyebilecek olanlar aramızda? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [çetele] 2005 yılında kaç film izlediniz?
Alıntı:
günde 2 film yapıyor. Sinema eleştirmeni falanmısınız ![]() benim 50 civarındadır. 2005 yılı daha çok iş ile geçti. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Benimde 30-50 arası olması gerekir.
Ama en güzel şeyin ön sezilerimle rastgele girdiğim filmlerin gerçekten beni çok etkileyip listelerimde üst sıraları alması. Kayıp Nişanlı, Lord of War ve İskelet Anahtar bunlardan...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
birbirinden farklı 100-150 arası..
tekrar tekrar izlediklerimi de sayarsak 400'ü aşar.. her sabah en az iki bölüm mythbusters var, o belgesel diye saymadım hatta. ![]()
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
Benimde 70 civarıdır..
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!