Zoque.Forum
»
Transformers (2007)
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Transformers (2007)
arkadaşlar 1. Zoque Forum Sinema Etkinlikleri: Transformers Zirvesi konulu başlığımızla ilgilenelim lütfen
![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bugün filmi izleme imkanı buldum ve mükemmel kelimesinin anlamını tamamı ile doldurduğunu söyleyebilirim. 10 filmlik aksiyonu içinde barındıran bir film. Son zamanlarda izlediğim karayip korsanları, örümcek adam gibi aksiyonu bol gibi görünen filmlerden sonra transformers gerçek aksiyonun ne olduğunu bana tekrar göstermiş oldu. Bugüne kadar izlediğim bu tarz filmlerde ilk yarıya kadar kahramanlar ve çevreleri tanıtılır ardından bunlar güçlerini kullanmayı öğrenir ve bir büyük düşmanı yok ederler ve film biter ama transformers böyle değil her 10 dakikası bir örümcek adam eder diyebilirim. Bir sefer izlemek yetmedi bana; açıkçası önümüzdeki hafta cuma tekrar gitmeyi planlıyorum.
Bu arada film Türkçe dublajlıdır ben bunu 15-20dk sonra öndeki şahsın kafası yüzünden alt yazıları okuyamadığıma şartlandığım sırada fark ettim ![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() özetle harikaydı, "2007'nin filmi olacak" diyorlardı. doğruymuş...
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Son günlerde gelen en iyi filmdi.O efektleri nasıl yapmışlar insanın aklı almıyor.Spider Man:3 ve Karayip Korsanları:3'ten çok daha kaliteli bir yapım bence.
Spoiler:
ozguryavuz .com Mesaj frc tarafından 08.07.2007 (02:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Spoiler:
![]()
kişisel site kişisel şeyler... Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 08.07.2007 (01:50) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ing. kelime düzeltme :) |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!