Zoque.Forum
»
Gerilim Türündeki Yeni Kisa Filmimiz " Refakatçi "
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gerilim Türündeki Yeni Kisa Filmimiz " Refakatçi "
Gerilim türünde çekmiş olduğumuz REFAKATÇi isimli kısa filmimiz, bir ailenin çocuğunun hastalığı üzerine uyguladıkları yöntemin, her şeyin daha kötüye gitmesine ve ortaya çıkan travma sonucunda yaşanan durumu konu alıyor. İçeriğinde sadizm içerikli sahnelerde bulunun kısa film 19 dk uzunluğunda.
Oyuncular : Hikmet Körmükçü , Burak Davutoğlu , Yeliz Başlangıç , Emin Aydın ve Kevork Türker Filmin web sitesi ; http://www.irfandemirci.com/refakatci Burada filmin kamera arkası belgeseli , çekim hataları ve fragmanlarını da bulabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Gerilim Türündeki Yeni Kisa Filmimiz " Refakatçi "
ben izledim. bir iki nokta dışında bir sorun görmedim. karanlık sahneler iyi atmosfer sağlamış. testere serisinden sonra algımız açıldı diyebilirim bu tarz konulara :) başarılar dilerim...
hatta bunun ingilizce altyazılı halini hazırlayıp o şekilde de sunmanızı öneririm. malum global dünya :) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Başarılı bir kısa film olmuş, oyunculuk da gayet iyi. bildirgec.org gibi yerlerde de tanıtırsanız çok daha fazla kişiye ulaşabilir.
Yalnız görüntülü sanatda en sevmediğim şeylerden biri olmuş. Sahneler arasındaki ses dengesizliği. Diğer sahneye geçerken sesi açmak veya kısmak zorunda kaldım. Bazen ne dediği anlaşılmıyor bazen de fazla net anlaşılıyor. Son olarak "indirme merkezi"nde kamera arkası linkini unutmuşsunuz. Refakatçi film dosyasını da diğerleri gibi zip'leyip link verirseniz alttaki uyarıyı da koymanıza gerek kalmaz. Tebrik ederiz.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Merhaba,
Oldukça başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık beğenerek izledim. Hatta 2-3 kez izledim çünkü ilk izleyişte ne oluyor ne bitiyor diye merakla bekledim diğer sahneleri : ) Tek rahatsız olduğum şey sahneler arasındaki aşırı ses dengesizliği idi. Elim sürekli ses kontrolünde olunca sıkılıyorum. Başarılar.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Bir kaç şey belirtmek isterim; İndirme merkezinde KAMERA ARKASI BELGESELİ linki çalışıyor. Bir problem yok. Sesde oldukça dengesizlik var evet. Bu ciddi bir problem , düzeltmeye çalışacağız. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Konuyu gördükten sonra hemen indirmiştim ancak izlemek bugüne nasipmiş.
Herkesin belirttiği ses konusu dışında gerçekten çok başarılı bir kısa film olmuş. Elinize sağlık, tüm ekibin eline sağlık. Çalışma ve başarılarınızın devamını diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Merhaba,
Biraz geç oldu ama filminizi yeni seyretme imkanı buldum. Şöyle olmuş, böyle olmuş demekten ziyade bir sonraki çalışmanızı da görmek isterim. Umarım bir dahaki sefere teknik ve çevresel zorlukları aşmış olursunuz. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gerilim , turundeki , yeni , kisa , filmimiz , quot , refakatci |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!