Zoque.Forum
»
5.1 ses sistemlerine özel müzikler varmıdır
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ADANA
|
5.1 ses sistemlerine özel müzikler varmıdır
konuyu açmak için en uygun yeri bu bölüm olarak düşündüm.Sinema sistemlerinde dinlemek için özel kaydedilmiş kodlanmış formatlar var bunlardan bildiklerim vob ac3 gibi.ama bunları sadece filmlerde yada kliplerde gördüm.benim aradığım şey şu sürekli dinlediğimiz mp3 lerin de 5.1 sistemleri için kodlanmış versiyonları. bunlar varmıdır acaba internette? varsa nerelerden bulabilriz?bilenler yardımcı olabilirlermi?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Trabzon
|
Re: 5.1 ses sistemlerine özel müzikler varmıdır
bende ses sistemim için o tür müzikler armıştım ve nadir de olsa bir iki sonuca ulaşmıştım, çok az müzik var 5.1 için yapılmış olan, olanların hepsini de indirmiştim gerçekten güzel ses veriyodu site adresi de şu idi http://www.lynnemusic.com/surround.html
bu arada hoparlörüm ve ses kartım: Creative SoundBlaster Live 5.1 Logitech X530 |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ADANA
|
teşekkür ederim ben de buraya yazdıktan sonra googla surround songs yazınca ilk sırada çıktı verdiğin indirdin bi kaçtane çok iyi tam aradığım .ama gördüm ki indirdiklerim wav formatında.ben sadece ac3 vob falan sanıyordum.ben aramaya devam edicem.bulduğmda sana da linkleri veririm artık![]() sistem x530
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Trabzon
|
demek sende x530 kullanıyorsun! 5.1 sistemlerinde fiyat-performans konusunda süper bir alet x530 bence, ben alacağım zaman bayağı bir araştırmıştım, hem bütçeme uygun hemde çok iyi ses veren bir set arıyordum ve x530u buldum, 2 yıl oldu sanırım alalı ve daha hiçbir problem yaşamadım, sürekli o aynı ses sürekli o güzel basslar, sadece yaşadığım tek sorun vardı oda herkezde olan bir sorundu, florasan lambaları açıp kapattığımda ses geliyodu hoparlörlerden onunda çözümünü buldum ama çözüm için gerekli olan parçayı bulamadığım için öyle kaldı... herkeze öneririm x530 u!
Alıntı:
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!