Zoque.Forum
»
Korkunç bir film 2
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Korkunç bir film 2
abi filme elemanların zoruyla gittim
ama yarıldım gülmekten![]() Perili ev filmi temel alınarak birkaç filmle dalga geçilmiş. filmin başında, kusacam... ama gülmekten beceremiyorum ![]() gülmek istiyorsanız gidilir,
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
korkunc felaket bir film
korkunc bir film 2'yi izlemistim ve bir hata yaparak sinemaya tek basima gitmistim o gun.
salonda yaklasik 50 kisi vardi ve bu ellinin sadece ikisi bayandi.gerisi erkek... ustelik diger hatun erkek arkadasiyla gelmisti! yani bu durumda film salonundan cikana kadar hem o rezalet berbat filmi seyrettim,bazen midem agzima geldi hem de erkek seyircilerin birbirinden hos yorumlarini dinlemek zorunda kaldim. eger 1. filme 10 uzerinden bir not vermek gerekirse kalite acisindan bence en fazla 2 ya da 3 alabilir. ama sulu komedi tarzinda bir not da isterse eger arkasindan ona da 5'ten yukari cikmaz cunku bazi yerlerde espri yerine erkek uzuvlari gostermekten baska hicbir sey yapmiyordu film. 1. film hakkinda bu kadar hayal kirikligi yasamisken 2.'sine hayatta gitmem desem yeri vardir. evet gidebilmek icin insanin midesine guvenmesi gerekiyor ki ben bunu yapamayacagim icin salonu kirletmektense evimde oturmayi tercih ediyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Fitaş...
aynı erkek uzuvları yine görülebilir --- Yeri mi yani?---
midesi sağlam olmayan birisi de ( benim gibi ) rahatlıkla izleyebilir. İzleyici notu: Beyoğlu fitaş salon 5 te veriliyor şu sıralar, salonun yarısı (abartısız) bayandı. . Ha bu arada Beyoğlu AFM'de filmi beğenmeyenler istekleri an salonu terk edebiliyorlar, önümüzdeki aile ilk bölümün ortalarına doğru salondan çıktı ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
çok basit ve bayağı bir film bence. doğrusu filmleri sinema salonlarında izlemekten yanayımdır. iyi de olsa, kötü de olsa zevkle izlerim ama bu filmi evde izlediğime seviniyorum. zaman kaybı demiyorum çünkü "izlediğim kötü filmler" listesine film ekleyebildiğime seviniyorum.
izlemeseniz de birşey kaybetmezsiniz. çok sıradan bence.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Korkunç bir film
ilk filmden aklımda kalan tek şey adamın bayan arkadaşını tavana yapıştırdığı sahne idi.Onun dışında filmde çok aşırı bi komiklik veya kara mizah öğesi yoktu ki bu film ZaZ ekibinin önderliğini yaptığı filmlerle dalga geçme modasını takip eden bir filmdi.Absürdlüklerin abartılması dışında bir filme gönderme yaptığına çok az rastlamıştım.2. filme de gitmeyi düşünmüyorum , nedense kötü başlayan bir seri filmin devamı iyi olamıyor.Oysa bir aeroplane çok farklıydı....
|
Zoque'a hoşgeldiniz!