»
izmir sanat
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
izmir sanat
İzmir'de yaşıyorsanız, İzmir Sanat 8-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan toplu film gösteriminde ; Karanlıkta Dans John Malkovich Olmak İngiliz Hasta Billy Elliot Güzel İnsanlar Yaşamın Renkleri Cenaze Töreni Hayat Treni ve Manolya filmleri gösterilecek. Karanlıkta Dans, İngiliz Hasta, Güzel İnsanlar John Malkovich Olmak ve Billy Elliot özellikle kaçmaması gereken filmlerden. Haberiniz Olsun.
www.graphixel.com Mesaj doubt tarafından 05.01.2002 (07:58) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Karanlıkta Dans'ı daha önce de izlemiştim. Bu hafta sonu tekrar gideceğim. Filmde dikkat çeken iki nokta var. Birincisi tabi ki Björk'ün oyunculuğu ve müzikal sahneler. Tek kelime ile harika idi. Diğer konu ise klasik hollywood filmlerinin genel gidişatında olmasa bile sonunda mutlaka haklı ve adil olan Amerikan adaletini mahkum ederek filmi bitirmesi.
Önerdiğim diğer film ise Güzel İnsanlar. Bosnalı yönetmen Jasmin Dizdar filmin her karesinde izleyiciyi farklı bir psikolojiye sokuyor. Kahkahadan kırıldığınız bir anda savaşın en acımasız yüzünü görüyorsunuz. Film başından sonuna kadar çok hoş makedon-bosna (Bregoviç tarzında bişi desem daha doğru olacak) bu tempo devam ediyor. Kesinlikle pişman olunmayacak bir film. İzlemedim ama Tom Cruise'un oynadığı manolya için hiç olumlu birşey duymadım izleyenlerden. Haberiniz olsun.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!