»
zoque film :)
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
zoque film :)
aklıma şöyle birşey geldi ![]() bir forum toplantısında ya da herhangi bir sebeple toplanıldığında oyuncuları forum kullanıcıları olan bir film çekelim biraz olsun çekim tekniklerinden anlayan arkadaşlar vardır herhalde aramızda oyunculuk yeteneğide olanları çıkarabiliriz böylece seneryoyu da ben yazabilirim mesela nasıl fazla mı hayal acaba
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
öncelikle kimlerde kamera var, bir ögrenelim. film olmasa bile belki toplantilarda cekilen görüntülerden belgesel niteliginde ufak bölümler yapariz. gecenlerde buna benzer birseyi de konusmadik degil
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Prensesi ben öpecem ( oh oh havayada girdim ).
Sanirim toplanti esnasinda cekilecek görüntüler olur..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
benimde bir katkım olmasını isterim ama bizim kamera biraz eski model bir sey. biraz değil baya eski aslında.
ben arkadan mikrofon uzatabilirim mesela. hep merak etmişimdir o mikrofonu tutmak nasil bir sey diye ??
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!