|
|
#123 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Re: İzlediğiniz en güzel 3 film...
- Brave Heart
- The Patriot - Matrix - Lord Of The Rings - Back To The Future I-II-III (Geleceğe dönüş) - Star Wars I-II-IV-V-VI - Star Trek - Esaretin Bedeli - Broken Arrow (Kırık Ok) - Maske - Bruce Almighty - Ghost Busters - Küp I-II - Relic (Sıralama yapmadım aklıma geliş sırası ile yazdım) Her türden şuan aklıma gelen ve sevdiğim benim için seyri zevkli olan filmleri yazmaya çalıştım.
|
|
|
#124 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[*****] FighT CLub --- ( Anlatılmaz Yaşanır )
[*****] Life is Beautiful --- ( Bu filmi nasıl oluyorda forumda çok az kişi yazmış inanamıyorum herhalde izlemediniz!!!) [*****] Braveheart --- (En iyi kahramanlık filmi - bu filmde Türklerin anlatılmış olmasını çok isterdim Dünyanın en kahraman milleti...) Buraya bende yüzlerce film yazabilirdim ama sadece MÜKEMMEL olanları yazmak istedim. |
|
|
|
|
|
#125 (permalink) |
|
Yer: Antalya/Turkey
|
1- The Sixth Sense
2- Wo Hu Zang Long 3- The sword of many loves 4- Xmen-X2 5- Interview with the Vampire 6- Starship Troopers 7- Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl 8- The Lord of the Rings 3-2-1 9- Matrix 10- Shallow Hal
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[*****] FighT CLub --- ( Anlatılmaz Yaşanır )
[*****] Braveheart --- (En iyi kahramanlık filmi - bu filmde Türklerin anlatılmış olmasını çok isterdim Dünyanın en kahraman milleti...) [*****]Abuzer Kadayıf-----Çak O zaman Çak ÇAK diye değiştiriyim o zaman |
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sıralamalarını bilemicem ama etkileyen başlıca filmler
The Passion of the Christ, Titanic, Schindler's List, Saving Private Ryan, Yazı Tura(UğurYücel) Mesaj efdal tarafından 13.01.2005 (16:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
hayat güzeldir hakediyor canım bulunduğu yeri
. neyse asıl söyleyecegim hayat güzeldirde kampa yeni geldiklerinde alman askerin çevirisini yaptığı yerde yarılıyorum o sahneyi üst üste bin kez seyredebilirim sanırım.(biraz attım galiba)
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!