|
|
#261 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: İzlediğiniz en güzel 3 film...
Her zaman motivasyon için izlediğim bir film var onu yazmadan geçmek haksızlık olacaktır.
Jerry Maguire
|
|
|
#262 (permalink) |
|
Yer: İst
|
schindlerin listesi
akıl oyunları oyun (michael douglas) olağan şüpheliler" benim aklıma gelmemişti ilk anda ama kesinlikle hemfikirim..eklersek: amistad şeytanın avukatı fight clup esaretin bedeli sarhoş atlar zamanı kimlik- identity çingeneler zamanı klasiklerden elephant man, dune, capote..... the cube...unutmamak lazım..1 2 ve zero her üçünü de peşpeşe izlediğim halde iyi filmlerdi gandhi.. mesaj ..... ne cok iyi film var aslında .bu "en güzel üç"cok kasıyo ![]() fransız sinemasından: amelia ucurtmayı vurmasınlar da iyi ve eski bir türk filmi mesela...iran sinemasından artık kabak tadı veren hollywood sinemasına kadar cok ama cok iyi filmler var . animasyon olarak ilgilenenlere duyurulur: BELLEVILLE RENDES VOUS- bellevilleden kaçış fransız yapımı cok hoş bi çizgi sinema |
|
|
|
|
|
#264 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Hiç şovenistlik yapmadan... Gerçekten sinema sanatına katkıları nedeniyle...
1... Babam ve Oğlum İzleyemeyenlere mutlaka izlemeleri tavsiyeleriyle... 2... Sil baştan... (Gerçekten bir sinema şöleni) Çok kıyıda köşede kalmış görüntüsüyle... Nicole Kidman'dan bir baş yapıt. 3... Dogville ve bunların ardına Yol (Yılmaz Güney senaryosu) Camdan kalp (Yanılmıyorsam Barış Pirhasan Senaryosu Genco erkal oyunculuğu) The Others (Diğerleri Nicole Kidman oyunculuğu) Truman Show (Jim Carrey oyunculuğu) Kuzuların Sessizliği, Güneşe Yolculuk, ve şu anda aklıma geliveremeyen ama çok değerli bulduğum bir çok film... Elbette Matrix gibi, Spielberg'in bir çok filmi gibi, Çingeneler Zamanı gibi, Adını karıştırmıyorsam Narayama Türküsü gibi, Satıcı gibi, Kelebek gibi, Daha bir çok değerli sinema sanatının başyapıtları bana göre.... )))Hayat Güzeldir sayılmadan olur mu hiç diye eklemek istedim... Mesaj ezgici tarafından 15.12.2006 (17:14) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekleme |
|
|
|
|
|
#269 (permalink) |
|
Yer: londra
|
bence bu listenin 3'le sinirlanmasi imkansiz benim bazi favorilerim
God father 1-2, Pulp Fiction, The Usual Suspects, Fight Club, Star Wars Eternal Sunshine, Reservoir Dogs, Sin City , Kill Bill 1 Forrest Gump, Memento, Amelie, Schindler's List, Leon, Saw 1 The Green Mile, Before Sunset, After Sunrise, Big Fish, The Sixth Sense, The Pianist yok anladimki yaz yaz bitmeyecek o yuzden bu kadar yeter sanirim |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!