|
|
#271 (permalink) |
|
Yer: Eregli
|
Re: İzlediğiniz en güzel 3 film...
Requiem For a dream Trainspotting The prestige
|
|
|
#273 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
seul contre tous, old boy, masumiyet. --------------------------- sympathy for mr. vengeance, sympathy for lady vengeance, seven, hide and seek, requiem for a dream, anlat Istanbul, pulp fiction, dokuz, gemide, cahil periler. |
|
|
|
|
|
#275 (permalink) |
|
Filler ve Çimen
Sürü Esaretin Bedeli Gemide Leon Masumiyet Daha sayılması gereken filmler mutlaka var.Özellikle son dönemlerde gayet iyi filmler çekildi.Ferzan Özpetek'in çektiği filmlerin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Zeki Demirkubuz filmlerini beğendiğim bir yönetmen.Yani liste uzayabilir. |
|
|
|
|
|
|
#277 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Köstebek / prestij / 300 spartalı
|
|
|
#280 (permalink) |
|
Yer: İst
|
Son izlediğim filmlerden ikisini daha bu listeye eklemek istiyorum.. Yine Emir Kustirica'dan çingeneler! Ama bu sefer dramatizm yok denecek kadar az!...müthiş eğlenceli bir film! Hala izlemediyseniz arşivleri karıştırıp bir bakın derim:
"Kara Kedi, Ak Kedi" Emir Kustirica vee "Korkuyorum Anne" Reha Erdem... Korkuyorum Anne'yi hiç duymamıştım, tamamen tesadüf oldu ve cok sevdim!.."Amelia" yı sevdiyseniz bu film de aynı kategoride değerlendirilebilecek "masalsı" bir film.. Çok sıcak, sevimli... Bence cok daha fazlasını hakeden bir film..(en iyi yönetmen, en iyi senaryo ve bir düzine ödül daha) Film boyunca harika kadrajlanmış fotograf kareleriyle ve renk tonlarıyla görsel olarak da doyuyorsunuz!... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!