|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
aslında bölüp parçalansa,kategoriler halinde olsa daha bi iyi olur gibi
Dogma Usülü : Şölen Western : For a fistful of dollars Kubrick Kategorisi : clockwork orange, full metal jacket, 2001 a.s.o. Anime:Blood the last vampire, ghost in the shell,shrekk Oldies (60s &70s Rock) :Rock Star, Almost Famous Tarihi : Doktor Jivago, Schindler'in listesi, Karanlığın Ötesinde diğer kategorilerde : Shawshank Red. , Forrest Gump, Hayat Güzeldir,Benhur,Dünyayı Kurtaran Adam, Aklıam gelmeyen diğer değerli filmler ve tüm kısa &Festival filmleri.
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
fight club....
bu filmi daha önce izlememiştim. Bu konu altında yazı yazanların neredeyse yarısının listesinde var. Bende merak ettim haliyle ve gittim aldım.
güsel film aslında. Fakat serarist bazı yerleri pek sallamamış galiba. Tyler Durden bir hayal. Ama araba kullanıyor ve kaza yapıyo. bir hayal ama barın deposunda, barın patronunun yüzüne kan kusuyo -adamda kaçıyo- .. bazı yerleri eksik olsada konusuyla güzel film. Ve Brad in oyunculuğu çok hoşuma gitti. Harika oynamış yaa.. listem : 1- Scary Movie 1/2 (hayatım boyunca izlediğim en komik fim, özellikle 2) 2- Ronin (harika bir film di) 3- Hoşçakal Yarın ( beni çok etkilemişti) belki 4- Fight Club |
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Godfather'ı izledim ve listemi altüst etti diyebilirim... Kesinlikle izlediğim en iyi filmdi. Part III değil belki ama I ve II kesinlikle mükemmel! Yeni listem:
1. Godfather 2. Braveheart 3. Matrix 4. Once Upon A Time America 5. Shawshank Redemption 6. Fargo Mesaj Dd_LynCh tarafından 08.03.2003 (22:20) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Tekirdag
|
Eaheaeh walla ben zaten topu topu 3 tane film izlemişimdir. bilgisayarımla bütünleştim neredeyse.. Dünyadan bihaberim..
|
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
aslinda sira oldukca degisik olabilir ama etkilenme ve insan hayatinda onemli yer tutma ozelliklerine sahip filim adedi cok fazla olmasa gerek. benimkilerde soyle
Matrix Fight Club The Shawshank Redemption bir de Forest Gump i cok severek ve begenerek izlemistim, kendi eksikliklerini kapatmak icin icin bu kadar cabalayan bir adam ve sonunda basarmasinin hikayesi.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!