Zoque.Forum
»
İzlediğiniz en güzel 3 film...
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
İzlediğiniz en güzel 3 film...
"Zoque üyelerinin sinema konusunda da zevkleri aynı mı acaba?" diye düşündüm ve bir sorayım dedim...
Şu ana kadar izlemiş olduğunuz filmlerden sizi en çok etkileyen ve en çok beğendiğiniz 3 film nedir? Benimkiler; 1. Braveheart 2. Matrix 3. Fargo ////////// Genel istek üzerine; 3 film dedim ama ilk 3 e yazılanlar zeten herkesin çoğunlukla bildiği filmler oluyor. Amaç bilinmeyen güzel filmleri öğrenmek olduğuna göre isteyen ilk 20 filmini yazmakta da özgürdür! //////////// Mesaj Dd_LynCh tarafından 08.03.2003 (22:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
1- Fight Club
2- The Wall 3- Naturel Born Killers
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
1-Fight Club
1,5 - Martix 2-Transpotting 3-Lord Of The Rings
|
|
|
#6 (permalink) |
|
1- Matrix
2- Sphere 3- Esaretin Bedeli
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
1) ESARETİN BEDELİ ( Kesinlikle üstüne film tanımam. Zannedersem sinemalarda hiç gösterime girmemiş bir film. Konusu ile çok büyük bi önem tasıyan bir film.)
2) Seven 7 ( Bradd pitt'in cok sevdiğim filmlerinden biri ki Brad pitt'in çok filmini izledim ve hepsi birbirinden güzel.. Seven years in tibet, Fight club...vd ) 3) Dünyayı Kurtaran Adam ( Cüneyt Arkın hehehe ) 3'e eşi benzeri olmayan 4 film daha yazardım kendi düşümceme göre tabi ama en cazip Battal gazi ve karamurat abimiz Cüney babayı yazmak oldu.. ![]() |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!