Zoque.Forum
»
sizce hangi kategoriye hangi script ?
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
sizce hangi kategoriye hangi script ?
merhaba..
biliyorsunuz ( yada bilmiyorsunuz ) ki ben hazır scriptleri editleyerek güzel hale getiriyorum. PHP bilgim yok, MySQL bilgim yok ve nasıl yaptığıma ben de şaşırıyorum ben piyasadan araştırdım ama güzel uygulamalar bulamadım. siz benden daha üstün insanlar olarak aşağıdaki kategorilere hangi scriptleri tercih ederdiniz ?mail listesi scripti, forum scripti, whois scripti, help desk scripti yardımcı olursanız sevinirim. free olması tercihtir ( neden buraya açtın diye sormazsınız inşallah, çünkü script bölümüne yetkim yok sanırım ) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Re: sizce hangi kategoriye hangi script ?
Hmm bu tarz bi scripter bi tek bizim ülkemizde olsa gerek (: Hehe saka bi yana dostum bi yerlerden ögrenmeye baslamak nası olur sence ? Bişeyler üretmek cok haz verir bak bi dene (:
Ben olsam hepsine PHP kullanırım. Rahat sorunsuz.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Bugün Zoque'nin kalitesinin yazılan bazı mesajlarla sanki biraz düştüğünü gördüm. lütfen bunu yapmayın... kolay gelsin...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
www.aspindir.com
www.phpindir.com www.webwizguide.com www.hotscripts.com Bu adreslerde scriptlere verilen puanlara ve indirilme sayılarına göre bir seçim yapabilirsiniz. Bakıyorum da bazıları kraldan çok kralcılık yapıyor buralarda.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
öncelikle konu doğru yere taşındı...
Alıntı:
kaldı ki, insanlar herşeyi bilmek zorunda değildirler. emeğin karşılığını ödedikleri sürece bu tip kullanım yollarına başvurabilirler. ücretsiz olması konusu ise tamamen üreticinin kararında olan birşey. iyi günler dilerim.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bu şekilde benim free dağıtılan scripte karşı olaran birisi olarak lanse etmeni anlayamadım. ayrıca; @tesera "kralcılık" tabirini neye dayanarak kullandığını anlayamadım.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
CreaNext, mesajında öyle anlaşıldığı için bu şekilde bir yazı yazdım
![]() yeni bir kullanıcı her zaman hata yapabilir -ki eski kullanıcılar da hata yapabilir-, sanırım hepimiz de forum içerisinde bunu kompanse edecek yeterliliğe sahibiz. konunun başka minvalde uzamaması taraftarıyım, bu kimseye fayda getirmez. iyi günler dilerim.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: KOCAELI
|
Haber scripti ile ilgili bir araştırma yapıyormusun bilmiyorum ama Cute News'in 1.3.6 versiyonu ücretsiz ve mükemmel bana göre o kadar inceledim ama bir türlü bulamadım başka bunu kullanıyorum tüm sitelerimde kendisine özel template de hazırlayabiliyorsun bu bkaımdan hoş mesela A kategorisine değişik bir tarzda haberler listelensin diyosun onun için bir template diğer kategoriler için farklı farklı şeyler yapabilirsin tavsiye ederim. hotscripts.com da son versiyonu vardı sanırım.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!