Zoque.Forum
»
Sanal Pos Adaptasyonu ve Temin Bilgileri - Soru
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Sanal Pos Adaptasyonu ve Temin Bilgileri - Soru
Merhabalar,
Uzun zamandır bir Hazır Portal uygulaması geliştiriyorum. Alanı domain - hosting v.s satış yapan firmaların kullanması için. Ancak arkadaşlar şu varki ilerki versiyonlarında Sanal Pos sistemi ile alış verş eklentisi lazım olacak. Ancak ben ortak ödeme sayfasından başka bir kullanım yapmadım ve bu işin birde kendi alanında bitirdiğin türünden varmış XML.API ile. hem bu konu hakkında şöyle beni doyuracak bir bilgi bulamadım hemde dosya bulamadım örnek kullanım yada kullanılabilecek bir dosya. Dediğim gibi daha önce kullanmadığım için 0 durumdayım. Bilgilernize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.Saygılar Teknoemin |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Sanal Pos Adaptasyonu ve Temin Bilgileri - Soru
sanırım ekteki iki dosyayla türkiyedeki tüm bankalar için sanal pos entegrasyonu yapabilirsin. her ikisininde içinde dökümantasyon ve örnekler mevcut.
bunları dağıtmak yasal mı değil mi bilmiyorum ama sanırım yasal olmaması biraz acayip olurdu ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Sanal Pos Adaptasyonu ve Temin Bilgileri - Soru
SanalPos konusunda birçok bankanın alt yapısını EST sağlamakta. http://www.est.com.tr/ adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Çok kolay bir şekilde istediğin bilgileri sana sağlarlar.
Kolay gelsin.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!