|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
tarih,saat ve sayfa boyutu
mrb arkadaşlar.. iki sorum olcak... arşivde arama yaptım ama bişeye ulaşamadım neyse... 1. belki komik bi soru olabilir ama sayfaya o günün tarihi ve o anın saatini nasıl yazdırırım? 2. sayfa istediğim boyutlarda açılsın istiyorum.. hani onclick() olayı değilde www.mizaih.com/h@mlet yazdığımda o sayfa istediğim boyutta açılsın..( "resizable =no" olursa güzel olur) mümkünmü? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
29 Aralık 2002 , Pazar
Kod:
<script language="JavaScript"> <!-- var DayOfWeek = new Array('Pazar','Pazartesi','Sali;','Çarsamba','Persembe','Cuma','Cumartesi'); var MonthName = new Array('Ocak','Subat','Mart','Nisan','Mayis','Haziran','Temmuz','Agustos','Eylül','Ekim','Kasim','Aralik'); var theDate = new Date(); document.write('<NOBR>' + theDate.getDate() + ' ' + MonthName[theDate.getMonth()] + ' ' + (theDate.getYear() < 100 ? theDate.getYear() + 1900 : theDate.getYear()) + ', ' + DayOfWeek[theDate.getDay()] + '</NOBR>'); //--> </script> PHP Code:
800*600 açar mesela Kod:
<script language=JavaScript> <!-- function acilis(){window.resizeTo(756,600);window.moveTo(-4,-4);} acilis() --> </script>
Since 2k - CG | U.K. Mesaj soulburn tarafından 29.12.2002 (05:49) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------------
Perl/CGI, PHP, ASP, JSP ve diger programlama dilleri hakkindaki sorulariniza, paylasmak istediklerinize ve örnek kodlara bu panoda yer verebilirsiniz. ------------------------------------------------------------------------------------- yazıyo o yüzden JavaScript veya PHP ile ilgili sorularımı buraya yazıyom.. neyse bidahaki sefere www ye yazarım soulburn çok sağol! eline sağlık!!! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
--------------------------------------------------------------------------------------
Perl/CGI, PHP, ASP, JSP ve diger programlama dilleri hakkindaki sorulariniza, paylasmak istediklerinize ve örnek kodlara bu panoda yer verebilirsiniz. ------------------------------------------------------------------------------------- Karışıklık olmasın ![]() Perl/CGI, PHP, ASP, JSP(Java server Pages) konularını gene bu kısma (server-Side). JS(Java script) sorularını "www" kısmına.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
ok sağo soul
şimdi madem buraya bi konu açtım son olarak buraya soriim (tekrar bi konu açmiim bunla ilgili diye yani ) şöle bi sorun var şimdi <script language=JavaScript> <!-- function acilis(){window.resizeTo(756,600);window.moveTo(-4,-4);} acilis() --> </script> le pencere boyutu ayarladım.. çokta güzel oldu.. ama pencereyi minimize edip yine büyütünce boyutunu şaşırıyo ![]() bunu çözmek mümkünmüdür?! |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de teşekkür ediyorum
ileride işime yarayacak bilgiler aldım sayenizde...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!