Zoque.Forum
»
Serverdaki mdb leri yedekleme
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Aydın
|
Serverdaki mdb leri yedekleme
Merhaba arkadaşlar. ben acces veri tabanından içerik alan bir sayfa yapıyorum. sayfam ASP. burada bazı kullanıcıların sayfa linklerini ve içeriklerini ekleme silme değiştirmeleri için yönetim sayfası var. benim korkum bir kullanıcının yanlışlıkla silinmemesi gereken bir dosyayı silmesi yada bir hata yapması sonucu sayfanın geri dönüşsüz olmaması.
serverdeki mdb dosyamın güncel bir kopyasını nasıl oluşturabilirim. örneğin hergün güncellenen bir yedek mdb yapabilirmiyim (otomatik olarak) böylece sitede yani ana mdb de hata olduğunda yedek mdb yi yeniden ana mdb ye yükler ve en fazla 1 gün zarar etmiş olurum bunun yanında farklı önerileriniz beni sevindirir. teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
http://www.zoque.net/vbulletin/showt...threadid=10570
Konusundaki X13 uygulaması bu işi yapıyor (Compact işleminde otomatik günün tarihi ile yedek alınıyor). Sanıyorum ki işini görebilir.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!