»
random image
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: nicomedia
|
Re: random image
Alıntı:
![]() elimde 9 resim 3 alan var. yine çift çıkanlar oluyor ama hiç olmamasından daha iyi ![]() biraz daha gelişebilecek bişey var mı? text olan da resmin şu an ki durumunda bazı gösterimlerde çift çıkıyor tek metin. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
fazla JavaScript bilgim yok ama şöyle olabilir.
dizinizi tanımlarsınız sonra her banner görüntülenmesinden diziden görüntülenen elemanı silersiniz. bir dahaki görüntülenmede o eleman gözükmez. daha kolay bir yolu varmıdır bilemiyorum. dediğim gibi JavaScript bilgim iyi değil. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
şöyle bir şey yazdım. sanırım işinizi görür.
bu kod sayesinde fonksiyonu bir kez çağırdığınızda aynı imaj 2 kere görüntülenmeyecektir --eğer listede 2 kere yazılmamışsa. isterseniz printImage fonksiyonunda bastırılacak olan HTML kodlarını düzenleyebilirsiniz. PHP Code:
eğer listedekinden fazla ya da negatif bir sayı girerseniz hiç imaj göstermeyecektir. PHP Code:
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
burda da aynı kodu quote için uyarladım. aynı özelleştirmeler bu kod için de geçerli.
bu kod sayesinde fonksiyonu (showQuotes) bir kez çağırdığınızda listede tekrarlama olmayacaktır. PHP Code:
PHP Code:
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!