Zoque.Forum
»
KeBAB Classic - Yeni KeBAB sürümünden ilk ekran görüntüleri
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: KeBAB Classic - Yeni KeBAB sürümünden ilk ekran görüntüleri
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hıım o zaman iş değişir.. bak bunu yeni öğrendim, teşekkür ederim @soul. bu durumda bütüm tezim çürütüldü :P
bana da arkadaşa öneride bulunmak düşer ![]() biraz düşündükten sonra önerilerimi yazacağım ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Açık kod olarak dağıtmayacaksan, ekran görüntülerini vs. burada yayınlaman bir ön reklama girer. Burada insanlardan yardım mı istiyorsun, öneri mi istiyorsun beklentin ne?
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
![]() Niye bizi ekran görüntülerine mahrum bıraktın onu anlamadım. eskisi gibi bir demo hesap açsana bakalım/baksınlar. Bu arada forumun özellikleri gerçekten sağlam olmuş yok yok yani. Ben burda bile fazla özellik kullanan biri değilim o yuzden pek öneri aklıma gelmiyor. template sistemi eksik demişsin bunun olması gerek sanırım. artı birde farklı dillere desteği var mı? |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Eğer istersen o sistemi kullanabilirsin.. Yanlız biraz deneme yapmam gerekiyor.. Ancak denemelerden sonra bu konu hakkında makale yazacağım.. İyi Çalışmalar. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| goruntuleri , ekran , ilk , surumunden , yeni , classic , kebab |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!