Zoque.Forum
»
KeBAB Classic - Yeni KeBAB sürümünden ilk ekran görüntüleri
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: KeBAB Classic - Yeni KeBAB sürümünden ilk ekran görüntüleri
yanlış anlaşılmasın ama açık kaynak kodlu olmayacaksa böyle bir konunun açılması bence yanlış.yani şu durumda neden bu forumu görmek isteyeyim ya da yeni bir özellik isteyeyim ben kullanamayacaksam
![]() çalışmalarında başarılar dilerim... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
her zamanki gibi leziz görünüyor zul6u, tebrik ederim. pek fazla vaktim yok şu an ss'leri pek dikkatli inceleyemedim ancak isteğe bağlı CSS kullanılabilmesini iyi düşünmüşsün, artık çıktığı zaman bir "theme" de ben yaparım
![]() sabırsızlıkla bekliyorum şahsen, kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
amacım seni veya şevkini kırmak değildi.
ama bence bir işe başlamadan önce açık kaynak kodlumu olacak yoksa olmayacak mı buna karar vermek önemlidir. benim belirtmek istediğimde oydu.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Projenin baştan karar verilmesi iyiken sonradan da bu karar verilebilir, neden olmasın ? Çünkü bu gerçekten önemli bir karar. Fotumda istediğimiz özellikleri yazabilmemiz için senin bize şu an neler var ? ve neler yapılıyor ? Nelerin eksik olduğunu sen zaten biliyorsun listesini göndermen lazım ki buadan da çıkıp birileri biz de şunu istiyoruz diyebilsin.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Aslında demek istediğim tam olarak şu.. Arkadaş daha sistemin açık kaynak kodlumu olacak yoksa olmayacak mı ona karar vermemiş. ve bu durumda bizden öneri istemiş.. Bana göre yanlış olan bu.. Neden(?) Biz önerilerimizi verdik ve arkadaş yaptı ve bitirince scripti ücretli vermeye başladı. Peki biz bundan ücretsiz nasiplenebilecekmiyiz(?) - HAYIR! Eeee o zaman bu yanlış değil mi(?) Ben bunu ücretsiz kullanamayacaksam neden öneride bulunayım ki... (Kişisel olarak algılanmasını istemem. Genel olarak konuşuyorum..) İşte bu yüzdendir ki bir işe başlamadan önce bu tür konuları düşünmek bence en doğrusu olur. Hee bide şu var. Mesela arkadaş der ki; - Ben böyle böyle bir script yazıyorum fakat ücrerli olacak. Bana buna göre yorumlar yapıp önerilerde bulunur musunuz? İşte bu ilk dediğinden farklı oluyor.. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| goruntuleri , ekran , ilk , surumunden , yeni , classic , kebab |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql |