|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Apache Çalışmıyor :((
Merhaba Ben PHP ye yeni başladım ancak apache server ı çalıştıramıyorum. Apache nin sitesinden Apache server ı indirdim(msi)Daha sonra kurdum ama monitorde no services installed yazıyor.PHP 5 i de yukledim ama olmuyor.Ne yapabilirim neden IIS kadar kolay değil. Onu rahat kuruyorum ![]() Saygılarımla Mesaj omr tarafından 10.08.2004 (23:43) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Apache Çalışmıyor :((
peki neden IIS kullanmıyorsun ?
şöyleki : IIS kurduk tan sonra şu adresten PHP nin windows için installer ini çekiyorsun ve kuruyorsun, kurulum aşamasında sana "IIS buldum configure edeyim mi?" diyecek evet diyeceksin, arkasından şu adresten MySQL kurulum dosyasını çekip kuracaksın, kurulumdan hemen sonra (seçtiğin klasöre göre değişebilir) c:\MySQL\bin\winmysqladmin.exe dosyasını bir kez çalıştıracaksın ve IIS üzerinde hem ASP hem PHP çalışır hale gelecek ![]() takıldığın/anlamadığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Hayır ASP de çalıştırmak istiyorum ya da farketmez diğer bilgisayarıma kurarım ama verdiğiniz link kırık çalışmıyor.İlgilenenler http://prdownloads.sourceforge.net/p...1.exe?download adresinden çekebilir
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
sanıyorum ki; apache + PHP ikilisinden alacağınız verimi iis + PHP ikilisinden alamazsınız?
yanılıyor muyum?
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|