Zoque.Forum
»
Referans siralama
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Referans siralama
Konuyla ilgili olduğu için bu topic altında sorunumu dile getirmek istiyorum.
phpmyadmin export seçeneği altında XML kodu yaratabiliyoruz.(manuel) Ben bu XML dosyasını PHP ile yaratıp, dosyaya yazmak istiyorum. Ve daha sonra bu dosyayı bir başka dbye (yada XML dosyasına ilaveler yaparak aynı db içine) aktarmayı istiyorum. Tabi bu atarımdan evvel, yine PHP kodu ile bu dosyayı açıp, XML'i SQL'e parse ettirmem gerekiyor. Bu aşamada somut olarak sormak istediğim şudur: 1- PHP ile MySQL'den nasıl XML dosyası yaratırım - SQL'in yarattığı şablonda. 2- Bu XML dosyasını, SQL'in anlayacağı formata nasıl parse ettirebilirim. Not: SQL'in kendi yarattığı XML dosyası için kullandığı DTD/Schema dosyalarının olduğunu zannediyorum ve bu yüzden kendi scriptimin yerine, mevcut fonksiyonların var olduğunu düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar varsa, fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!