|
|
#1 (permalink) |
|
|
serverde Mail sorunu
Saygılarımla kendimize ait server satmış oldugumuz domainlerde hatta benim kendi kullandıgım wbb2 forumda kendi domainime ait mail adresini admin olarak kayıt edersem (bu nuke yada başka bir PHP script kurdugum her durumda geçerlidir.) hiç bir şekilde mynet vs gibi bazı mail adreslerine mail asla ulaşmıyor.Başka mail yazarsam sorun yok ama ben yada sattıgım kişiler kendi domainlerine ait mailleri kullanmak istiyorlar.Bunun için ne yapmalıyım. Bir ara abuse vs gibi bir kayıt olması gereken bir olayda bahsediyorlardı bunu detaylı bilen varmı yada ne yapmak lazım bu mail sorununu aşmak için.. iyi çalışmalar. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: serverde Mail sorunu
genellikle mynet bu tür mailleri kabul etmiyor, ancak headerları değiştirerek yollanabildiğini biliyorum, birde IP adresinin spam listelerinde olup olmadığına bir bak istersen;
http://www.dnsstuff.com/tools/ip4r.ch?ip=<IP ADRESİN> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Mynet mail sistemi return-path kontrolü yapıyor, return path kısmı domain ile uyuşmazsa ya da from tagı boş ise sistem otomatik olarak ip banlıyor. mailsupport@mynet.com mail adresine konuyu ve size geri dönen hata mesajını bildirince yardımcı oluyorlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
http://www.dnsstuff.com/tools/ip4r.ch?ip=69.56.135.132
bunun açıklaması nedir dostlar.bazılarında banlıyızda bazılarını anlamadım listede yokuz onlarda not listed diyor ama digerleri ne |
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
ben sunucuda mynete giden maillleri direk bloke ediyorum, kullanmasın kimse, bir nevi protesto amaçlı, bunun argoda tam karşılığı var ama ayıp olmasın şimdi
![]() @netcommander: zaten BLARSBL kafadan herkesi blockluyor bakmıycaksın ona, ama sanırım FIVETENIGNORE dada listelenmişsin, gidip mail atıp listeden çıkabilirsin, gerçi ben hiç duymadım FIVETENIGNORE diye bi liste ama işte yinede kullanan varsa gidip remove için mail atman hayırlı olur. Kırmızı ile yazılmayanlara bakma zaten. Birde şöyle bir not var; Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|