|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist
|
vbulletine reklam eklemek
merhaba Vbulletin forum 3.0.3 kurdum ve ust tarafa reklam eklemek istiyorum yani aynı zoque deki gibi + destekleyenler gibi de bir bölüm olsun istiyorum ayarlarını nasıl degistirmem gerekir... + bide burada da oldugu gibi forumun en alttında ilgi olabilcek konular diye listeleniyor ya onu nasıl aktif hale getitririm.. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: vbulletine reklam eklemek
Vbulletin template sisteminden olusuyor, forum görüsünüsünü degistirmek icin bu template sistemini incelemek gerekiyor. tabii bu arada Vbulletin ile iligli her türlü soru icin Vbulletin.com/forum adresini tavsiye ederim. bu ve benzer bircok soruna cevaba orada bulabilecegine emin olabilirsin.
bu arada güvenlik acisindan, 3.0.3 yerine en güncel sürümü yüklemini tavsiye ederim. tam olarak aciklanmamakla beraber daha eski sürümlerde bir takim güvenlik aciklari bulunuyor.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: vbulletine reklam eklemek
3.0.3 icin kullandigin dil dosyasini diger sürümlerde de kullanabilirsin. ayrintilar icin www.vbulletin.com/forum adresinde bulabilirsin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!