Zoque.Forum
»
Upload Sorunu (Acil)
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Upload Sorunu (Acil)
programını yazdığım sitenin localhost`ta içeriğini değiştirdiğimde (resim eklediğimde) bağlantı hızlı ve sorunsuz çalışıp resim kaynaktan siteye aktarılıyor. Ancak bu siteyi internet ortamından açıp masaüstünden bir resmi upload etmek istediğimde
An error has occured saving uploaded file! Filename: /admin/uretim_res/SvS_Logo.jpg Maybe the destination directory does not exist, or you don't have write permission. Please correct and try again hatası veriyor. Kodlara baktım ancak herhangi bir hata bulamadım. Acaba unuttuğum ya da göremediğim bir hata mı var? YArdımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: Upload Sorunu (Acil)
Dizin adresinin uzun olması sorun yaratıyor olabilir. Çünkü boş bir resimde upload ettiğimde bağlantı çabuk sağlanıyor ve resim ekleniyor. Ancak normal bir resimde bu bağlantı kopuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Y a dabaşka bir fikri oaln var mı?
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Upload Sorunu (Acil)
Benzer bir problemle ben de karşılaştım.
Ama benimkisi çok daha can sıkıcı sanırım. Büyük dosyaları yüklerken sorun çekiyorum, video dosyalarını bu tip bir script ile hiç yükleyemiyorum. Ya yapılması gerek bir ayarlamada eksiklik çekiyorum, yada server kaldırmıyor sanırım. Not: server'a video dosyasını FTP ile yükleyebilmekteyim. PHP >> move_uploaded_file fonksiyonu kullanıyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!