Zoque.Forum
»
Hosting firması + işlemleri vs.
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Hosting firması + işlemleri vs.
Yakın bir zamanda çalıştığım firma hosting dağıtmaya başlayacak. Bunun kod, tasarım vs. gibi işleri de
bana kalıyor. Ancak bir hosting firması nasıl çalışır bilmiyorum. Aslında biliyorum da ince olaylardan haberdar değilim. Mesela hosting ya da domain, e-mail vs. almak isteyen birisi formu doldurduktan sonra neler olur? server`dan alınmak isteden host alanı nasıl ayrılır? Kullanıcı işlemleri nasıl gerçekleşir? Yazma izni vs... Bunlar hakkında bilgi alam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.Şu sıralar harıl harıl PHP ile ilgilenmeye başladım. Finallerde yakın, hadi hayırlısı... Gerçi zoque toplantısında bunları hepinizle yüz yüze konuşacağım ama şimdilik bir ön bilgi almam faydalı olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Re: Hosting firması + işlemleri vs.
yazılan şeyleri öğrenmen tabi ki faydalı olur, ancak bilmen gereken konuları acil öğrenmen gerekiyorsa bir kontrol paneli kur, HostingAccelerator, Helm gibi. Bu panellerin mutlaka bu işleri kontrol eden yönetim panelleri bulunur.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!