»
3 Katmanlı Web Tasarımı Hakkında..
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Gaziantep
|
3 Katmanlı Web Tasarımı Hakkında..
Selamlar ; 3 Katmanlı web tasarımı hakkında (nedir , nasıl çalışır vs. vs.) bilgi edinmek istiyorum.. Bu konu hakkında Nette araştırdım fakat bir bilgiye rastlayamadım yada ben yanlış şekilde araştırdım. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: 3 Katmanlı Web Tasarımı Hakkında..
Dreamweaver layerlı çalışmaktan mı bahsediyorsun.
Tam olarak ne demek istediğini anlatırsan yardımcı olabiliriz. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Merhabalar..
Aslında bende ilk defa duydum.. İlk başta bende Dreamweaver'da Layer'lar ile çalışma olabildiğini düşündüm.. Ama değil. Bu aslında Bir Üniversite tarafından verilmiş bir tez konusu.. İlk başta düşündüm acaba Three-Tier yazılım mimarisimi kastedilen ama hayır dendi.. Benimde kafam karıştı bu yüzden buradan fikir almak istedim.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Valla üniversitede tez konusuysa cem gencer'in dediği olabilir. Fakat bunların hepsi öğretildi mi ki soruyorlar? gibi bir durum söz konusu.
Ayrıca 3 katmanlı derken ne dediği belli değil. Katman olarak divlerimi kastediyor, arayüzün 3 sütundan oluşması mı yoksa cem gencer'in dediği gibi HTML-CSS-ss gibi birşey mi bilemiyorum...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
3 katman değilde ben cgencerin değidiği 3 opsiyonlu katman taslağı site olarak biliyorum. Belki ismini değişik telaffuz etmiştir arkadaş. Daha bi açıklarsa iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Zaman ayırıp cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim...
Sanırım ben problemi çözdüm. Bizim hocanın kendiside ne istediğini bilmiyor.. Ne istediğini sordum anlatamadı çünkü.... ![]() Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Komediye bakın siz .."Bizim hocanın kendiside ne istediğini bilmiyor"
Bu eğitim sistemini bu hale getirenlerin üniversitelere giriş sınavı koyup milleti alakasız bölümlere sallayan sonrada başarısızlığı sorgulayan ösym'nin y ö k ' teki kaygusuz mandaların Üniversite sınavlarını fırsat olarak gören aç gözlü esnaf öğretmenlerimizin (bir araya gelip dershane kurup okulda göstermedikleri özveriyi göstererek öğrencilerin velilerinin ceplerini boşaltmaya azmetmiş saygıdeğer öğretmenlerimiz..) Üniversitelerin seviyesini düşürenlerin seviyeyi yukarı çekemeyenlerin seviyesinininde soyunun sopunun topunun ************************************************** *********** . Anlayın artık.. Çok özür dilerim bunaldım da..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hernekadar başlığı açan arkadaşın sorunu çözülmüş olsa da şuna bakmakta yarar var:
http://www.google.com/search?hl=en&l...an+teknolojisi üç katman teknolojisi olarak adlandırılan -biraz tasarımdan uzak- uygulama sunucusu, kullanıcı arayüzü ve veritabanı sunucusu olmak üzere üç farklı katmanın birleşimi. belki de hocamızın istediği kullanıcı arayüzü kısmı olabilir. selamlar
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!