Zoque.Forum
»
Belki bu forum konusuyla ilgil değil ama
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Beykoz-İSTANBUL
|
Merhabalar,
Benim sorunum tam olarak şu: Bir program penceresinde bulunan textbox ların içerisindeki değerleri bir düğmeye basarak txt uzantılı bir dosyanın içerisine yazdırmak istiyorum. Esasen bunu başardım. Fakat her yazdırma işlemi, bir önceki yazılan bilgileri siliyor. Yani üzerine yazıyor. Ben ise her yazdırma işleminin aynı txt dosyasının içine bir sonraki satıra geçerek yazılmasını istiyorum. Böylece önceki yazılanlar korunacak tabiki . Bu konuda yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca bildiğim fazlaca visual basic (Türkçe) forum sitesi yok. Sizler den varsa bildikleriniz lütfen bildiriniz
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yazdırma
Arabirim olarak ne kullandığını söylememişsin ancak cgi ya da PHP ise (ki sanırım diğerlerinde de buna benzerdir) dosya pointerını
'ekleme' modunda göstermelisin $fp = fopen("data.txt", 'a'); gibi sen sanıyorum a yerine w kullanıyordun
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Beykoz-İSTANBUL
|
Hayır galiba yanlış anlaşıldım. Benim sorumun web arabirimleriyle ilgisi yok aslında. Sorum Visual Basic programlama diliyle ilgili. Soruma bu açıdan bakarak cevaplar verebilir misiniz?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Belki bu forum konusuyla ilgil değil ama
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Ha ha supermis! 8 yil sonra biri konuya cevap yazmis ben de hemen lapin gibi atlamisim.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Ünlem ile neden sert tarzda yazdığınızı anlayamadım @soul. Sadece konu dışı olarak 8 yıl olduğunu söyledim, mesajlara atlanmış falan demedim, sonuçta bu mesajlardan hepimiz yararlanıyoruz, Google aramaları sonucu vs.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
8 yıl sonra canlanan konudan gerginlik çıkması kaçınılmaz
@aspciertan, ferruh'un tepki adına yazdığını sanmıyorum, olsa olsa kendisiyle eğleniyordur. alıngan gördüm sizi bu gün ![]()
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!