Zoque.Forum
»
Localhostumda düzgün çalışan cookieler internette neden çalışmaz?
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Localhostumda düzgün çalışan cookieler internette neden çalışmaz?
Merhaba arkadaşlar;
localhostumda düzgün çalışan cookieler internette sorun çıkarıyor.Bir anket uygulamasında oy kullandıktan sonra response.cookies("durum")="kullandi" kodunu çalıştıryorum.Görme amaclı da anketın hemen yanına response.write(response.cookies("durum")) yazdım.Localhostumda oy kullanıyorum,herşey yolunda cookielere kullandi yazilmiş,ekrana da basıyor.Ancak internetteki anket uygulamasında oy kullanılıyor,kullanımın hemen ardından cookie=kullandı yazıyor ancak sayfayı yenilediğimde pat cookie bosalmış.Neden olabilir?Sayfada cookie lere sadece bir yerde değer atıyorum o da oy kullandıktan sonra "kullandı" ifadesi.Teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Localhostumda düzgün çalışan cookieler internette neden çalışmaz?
Kod:
Response.Cookies("cerez_adi").Expires = Now() + 365
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Localhostumda düzgün çalışan cookieler internette neden çalışmaz?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,Now() + 10000 yazdıysam da değişmedi.Üstelik yerel sunucumda(localhost) düzgün çalışıyor,ben de sunucu ayarlarından şüphelenmiştim(sorunlu bir sunucu zaten
).Bu ayarlar nerden düzeltilir,plesk panelden mümkün müdür?Ya da teknik desteğe e-posta mı göndersem?Teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| calismaz , neden , internette , cookieler , calisan , duzgun , localhostumda |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!