|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
[ASP] If yazınca çalışmıyor?
act_en.Write(" <![CDATA[" & kayit_level1_en("yazi_en") & "]]>")& vbCrLf ...yazınca, XML belgesine kayit_level1_en("yazi_en") kaydını gayet güzel ekliyor. Fakat... if not kayit_level1_en("yazi_en") = "" then act_en.Write(" <![CDATA[" & kayit_level1_en("yazi_en") & "]]>")& vbCrLf end if ...deyince hiçbirşey yazmıyor. yazi_en'i db'nin aynı satırındaki isim_en ile değiştirince yazıyor. Gözden kaçırdığım çok küçük birşey var kesin ama yaklaşık 3 saattir bulamıyorum ne olduğunu. sorun ne olabilir? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [ASP] If yazınca çalışmıyor?
Kod:
if trim(kayit_level1_en("yazi_en")) <> "" then
act_en.Write(" <![CDATA[" & kayit_level1_en("yazi_en") & "]]>")& vbCrLf
end if
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eğer kayit_level1_en bir Recordset objesi ise şu daha da sağlıklı olur:
Kod:
if trim(kayit_level1_en("yazi_en").value) <> "" then
act_en.Write(" <![CDATA[" & kayit_level1_en("yazi_en") & "]]>")& vbCrLf
end if
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Olmadı, gerçi sorunu bir şekilde hallettim ama yukardaki şekilde neden olmadığını hala çok merak ediyorum. Aynı Recordet objesini 2 kere çağıramıyor muyuz nedir?
yazi_icerik = kayit_level1_en("yazi_en") if yazi_icerik <> "" then act_en.Write(" <![CDATA[" & yazi_icerik & "]]>")& vbCrLf end if ...yapınca oldu. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!