»
Anket Yonetim Sistemi ama...
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Anket Yonetim Sistemi ama...
Arkadaslar merhabalar, anket yonetim sistemine ihtiyacım var velakin benım için yapması gerekenler şunlar, sistem birden fazla soruyu rahatlıkla yonetebilmemi ve oluşturabilmemi sağlamalı. mesela 14 soruluk bir içerik anketi, ve bunlara ait cevaplar anketlere resim koymalı ve bu resimlere ait seçip yaptırabilmeliyim. ör: en begendiğiniz resim hangisi sizce? gibi sorulara ait cevapların boş geçilmemesi veya boş geçilebilmesinin kontrolunu saglayabilmek anket sırasında eger istenirse kayıt bilgisi alınabilme özelliğinin eklenebilmesinin saglanması ve bunların raporlamalarının yapılabilmesinin sağlanması. bu özelliklere sahip bir yazılım/program aramaktayım arkadaslar. konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. xigla nın Absolute Poll Manager'ı aslında benım için guzel olabilir fakat resim destegi yok. hostscripts.com da elimden geldiğince arıyorum fakay henuz bir sonuç alamadım. ilgi ve alakanızdan dolayı tesekkurler.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!