Zoque.Forum
»
Ajax, html editördeki verileri post etmiyor mu ?
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ajax, html editördeki verileri post etmiyor mu ?
Bir formum var formdaki verileri ajax ile post edip, veritabanına kaydediyorum.
formdaki tüm alanlarımı kaydediyor ama HTML editördeki (textarea) verileri kaydetmiyor. normal submit yaptığımda sorun yok ama ajax ile yapınca boş veriyor kaydı. aklıma <> gibi ifadeleri mi almıyor acaba dedim normal textareadan HTML etiketlerini görüyor. yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Ajax, html editördeki verileri post etmiyor mu ?
@ilksen saol. ama bu sorunumu çözmüyor.
Tek sorunum 20 küsür alan var hepsini post ediyor ama HTML editördekileri almıyor. bunu daha önce yapmış olan yokmu ?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
kodları görebilme şansımız var mı?
HTML editörlerdeki genel mantık iframe ve hidden textbox ikilisini kullanmaktır. hidden textbox'u post ettiğinize emin misiniz?
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
normal post işleminde sayfa refresh edince HTML editördeki verileri çağırabiliyorum zaten. ama ajaxla post edince almıyor hani dedimki başka bir HTML editör denersem olurmu onuda denedim olmadı. Yani refresh olmadan olmuyor. Sırf bir alan içinde ajax post işlemini iptal etmekde gücüme gidiyor
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
merhaba açıkcası benimde ajax hakkında pek bilgim yok ancak buradaki denememde oldukça başarılı sonuç aldım. Bu konu başlığı altında HUNTER arkadaşımızın verdiği kodları kullandım.Başta bende aynı sorunla karşılaştım.Bazı değerleri almakta sorun yaşıyordu.Bende değerlerin isimlerini değiştirdim ve böylece sorunum çözülmüş oldu.Ama sorunun nedeni hakkında bir bilgim yok...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!