»
Online sayfa yapımı
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Online sayfa yapımı
Müşterilerin seçmiş olduğu tasarımlara, kendi içeriklerini girerek oluşturmalarını sağlayacakları bir sistem yapmam gerekiyor ama açıkçası tam olarak nerden başlayacağımı bilemedim. Daha önce bu konuda çalışmış arkadaşlar, yada bu tip bir sistemin nasıl yapılabileceği ile ilgili fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sisteme daha sonra yeni tasarımlar da eklenebilmesi lazım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Online sayfa yapımı
soyle dusun. belli degiskenler var. a, b, c gibi. bunlarin ne oldugunu zaten kullanici giriyo. eh belli bi tasarimi yaptigin zaman icerik yerine de a b c koyarsin. hangi tasarimi secerse secsin, yine a'nin olmasi gerektigi yerde a gozukur; b'ninkinde b; c'ninkinde c...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bir nevi blog hizmeti veriyormus gibi dusunelim. Onlarin adina klasor olusturuyorum. O klasore istemis olduğu tasarımın dosyalarını kopyalayıp, Veritabanından da bilgileri çekicem. Şimdilik mantık olarak bu da bunun daha basit bir hali var mı? onu merak ediyorum. Yani kopyalama olaylarına girmeden. Yada klasör oluşturmadan.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
System.IO.File özellikleri istediğim dosyaları oluşturarak sorunumu çözdüm. Şablonlarımın içeriğine veritabanından aldığım değişkenleri de ekleyince sonuç tam oarak istediğim gibi oldu.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!