Zoque.Forum
»
Wordpress kurulumu hatası
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Wordpress kurulumu hatası
Arkadaşlar merhaba,
Wordpress kurulumunda aşağıdaki ilginç hata ile karşılaştım. PHP kategorim dışı oldugundan pek anlayamadım. Kurdugum Sistem Windows 2003 Std., MySQL 5 ve PHP 5 kurulu. WP'nin versiyonu 2.1.2. Kurulumun 2. adımında aşağıdaki hatayı alıyorum. Kod:
Wordpress veritabanı hatası: [Data too long for column 'option_description' at row 1] INSERT INTO wp_brkoptions (option_name, option_value, option_description, autoload) VALUES ('blogname', 'Benim Blogum.', 'blog başlığı', 'yes') Wordpress veritabanı hatası: [Data too long for column 'option_value' at row 1] INSERT INTO wp_brkoptions (option_name, option_value, option_description, autoload) VALUES ('blogdescription', 'Bir başka Wordpress blogu.', 'Kısa slogan', 'yes') Wordpress veritabanı hatası: [Data too long for column 'option_value' at row 1] UPDATE wp_brkoptions SET option_value = 'a:5:{s:13:\"administrator\";a:2:{s:4:\"name\";s:9:\"Yönetici\";s:12:\"capabilities\";s:0:\"\";}s:6:\"editor\";a:2:{s:4:\"name\";s:7:\"Editör\";s:12:\"capabilities\";s:0:\"\";}s:6:\"author\";a:2:{s:4:\"name\";s:5:\"Yazar\";s:12:\"capabilities\";s:0:\"\";}s:11:\"contributor\";a:2:{s:4:\"name\";s:10:\"Yardımcı\";s:12:\"capabilities\";s:0:\"\";}s:10:\"subscriber\";a:2:{s:4:\"name\";s:4:\"Üye\";s:12:\"capabilities\";s:0:\"\";}}' WHERE option_name = 'wp_brkuser_roles'
Bilgi paylaşmak için vardır! Mesaj burakozgur tarafından 27.03.2007 (22:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!