Zoque.Forum
»
web sayfasından msn ileti göndermek istiyorum
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
web sayfasından msn ileti göndermek istiyorum
merhaba arkadaslar. bazı sitelerde gördüğüm bir özellik var. Örneğin
http://www.alsasaat.com.tr/alsa.asp?alsa=1 sitesindeki gibi. Kaynak kodlardan javascriptini çözmeye calıstım ama beceremedim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Yer: Adana
|
Re: web sayfasından msn ileti göndermek istiyorum
Fonksiyon sadece İnternet Explorer için geçerlidir
Msne ekleme fonksiyonu Alıntı:
Alıntı:
Teknoemin |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
üstad eline sağlık teşekkürler ama ileti gönderme olayını bende yapmıstım ama senin gönderdiğin örnekte de aynı hatayı veriyor. Nesne Bekleniyor Hatası
acaba Explorer 7 sürümünden dolayımı |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
JavaScript kodunu yazmamışsınız. Hata buradan kaynaklanıyor. http://www.alsasaat.com.tr/alsa_java/global.js adresindeki javayı indirip <script src=global.js></script> kodunu eklemelisiniz.
<HEAD> <script src=global.js></script> </HEAD> <BODY onload=self.focus()> <OBJECT id=MsgrObj height=0 codeType=application/x-oleobject width=0 classid=clsid:B69003B3-C55E-4B48-836C-BC5946FC3B28></OBJECT> <script type=text/JavaScript> <!-- var vbphrase = { "you_must_be_logged_into_msn_before_doing_this " : "Bu işlemi yapmadan önce MSN Messenger progamında çevrimiçi olmaız gerekmektedir.", "msn_functions_only_work_in_ie" : "MSN funksiyonları sadece internet Explorer (MSIE) kullanıldığında çalışır." }; function handleError(msg, url, h) { if (msg.indexOf('8100031e') != '-1') { alert(vbphrase["you_must_be_logged_into_msn_before_doing_this "]); return true; } else { return false; } } window.onerror = handleError; --> </script> <br> <A onclick="SendMSNMessage('alsa@alsasaat.com.tr'); return false;" href="#" title="MSN programınıza bizi eklemeden bizimle iletişim kurabilirsiniz" style="text-decoration: none">İleti gönder</A> </BODY>
Bilgi paylaşmak için vardır! Mesaj burakozgur tarafından 30.03.2007 (17:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Adana
|
Alıntı:
. Acele ettim cevap yazmak için. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
IE 6.0 da test ettim. Dizustunde 7 var ama onda bakmadım hiç. Belki IE 7 sorun yaratıyor olabilir. IE 7 olan varsa ve denerse bunu anlayabiliriz. Bu sırada MSN açık olması gerekiyor sanırım, oturum açmış olmanız gerekiyor.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ziyaretçiler doğrudan MSN' ye mesaj gönderseler daha hoş olmaz mı? http://www.plugoo.com/
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik |