Zoque.Forum
»
form verisini pop up a gönderme
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Re: form verisini pop up a gönderme
Sorumu biraz eksik yazmışım kusura bakmayın. Şimdi bir PHP dosyasında anketim var. Ankete oy verildiğinde oy bilgilerini ve bazı hidden input değerlerini bir pop-up'a post ile göndermek istiyorum. Ve pop-up daki PHP dosyasında oy kullanılacak ve sonuçları ekrana basacağım.
Var mı acaba bunun bir çözümü? Şimiden teşekkürler, |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Formdan bilgi gönderip almayı biliyor musun?
Yanlıs anlama beni sadece öğrenmek için soruyorum. Çünkü bunları biliyorsan sana verdiğim kodda onsubmit olayı ile verileri bir göster.PHP ye aktarabilir ve onu popupda acabilirsin. Yok bilmiyorsan ona göre bakalım sorununa? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
magos soruna cevap vermiş zaten
<form id="form1" name="form1" method="post" action="JavaScript:window.open('goster.PHP','pop_u p', 'center:yes;help:no;status:no;resize:no;dialogHeig ht:500px;dialogWidth:700px;scroll:yes');"> kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
HTML Code:
<HTML> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/HTML; charset=iso-8859-9" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <form name="form1" method="post" action="JavaScript:window.open('goster.PHP','pop_up', 'center:yes;help:no;status:no;resize:no;dialogHeight:500px;dialogWidth :700px;scroll:yes');"> <label> Ad : <input type="text" name="textfield"> </label> <p>Soyad : <label> <input type="text" name="textfield2"> </label> </p> <p> <label> <input type="submit" name="Submit" value="Gönder"> </label> </p> </form> </body> </HTML> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!