Zoque.Forum
»
ajax ve zengin metin editoru kullanımı
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: denizli / bakü
|
Re: ajax ve zengin metin editoru kullanımı
normalde böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum denemedimde galiba ajax ile aldığım için oluyor bu sorun aynı zamanda verileri aldığımda türkçe süzgeçte çalışmıyor şimdi ayrıntılı olarak inceledim sadece önizleme ve code ekranlarında veriyi alıyor ve bu ekranlardada editor yok zaten buna bir çözüm üretemedim yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Soyle bir durum var; sen diger mod'lara gectigin zaman bunu goruntulemek icin veriyi degistiriyor muhtemelen. Eh sen de kodu o haliyle yollayinca bir miktar istediginden farkli oluyor. Sanirim fRTE'de bunu duzeltemezsin. Baska bir editor dene, veya dedigim gibi diger mod'lari kapat.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: denizli / bakü
|
bunuda denedim diğer modları kapatsamda tasarım ekranında veriyi hiç almıyor yani editorun oldugu ekranda veriyi almıyor code ve prewiev ekranında alıyor onlardada editor yok diğer editorlerde id vermek için hangi değeri girmek gerekiyor ?
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!