Zoque.Forum
»
Hangi SERVER 'ı Önerirsiniz...
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Hangi SERVER 'ı Önerirsiniz...
Öncelikle kendimi tanıtayım ben bir üniversite öğrencisiyim .Bitirme tezi
için yardımınıza ihtiyacım var. Bitirme tezi olarak hocamızın oluşturduğu veri tabanını internete aktarıp örneğin bir kimse numarasını girip enter tuşuna basdığında o öğrencinin veri tabanındaki not bilgileri gelecek... Hocamız veri tabanı programını delphi ile yapmış bana kalan bu veritabanını internete entegre etmek bu konuda pws (personal web server ) yi denedim fakat başarılı olamadım.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var . veri tabanı delphide paradoks dili kullanılarak oluşturulmuş.server olarak windows un üzerine PWS mi kurayım yoksa linux kurup APACHE server mi kurayım hangisi daha kolay ve zaman almadan olur bu konularda bilgi verebilirmisiniz.Ayrıca ASP VE PHP kullanılarak yapmak bu işi zormu ...Şimdiden çok teşekkür ederim... SAYGILARIMLA HALİL ÜNSAL NAMAZCI http://www.turksat.cjb.net/ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Merhaba
Bana göre PWS kurulum daa kolay ama www.ocal.net te APACHE serverin kurulumu yazılı.İstersen oraya bir bak derim. Bu arada yine bana göre bu programı ASP ile yazmak daha kolay olabilir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
bence apache+PHP+MySQL üclüsünü kullan ve bunların ücünün birden kurulumunu windows ortamında cok kolay birsekilde (windowsa bir program yükler gibi) phptriad kullanarak yapabilirsin download.comdan phptriad diye arat..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
pws derim ben.. ne bilim daha çok hoşuma gidiyor.
neyse tezde başarılar
|
Zoque'a hoşgeldiniz!