»
Mail list ile ilgili öneml bir soru
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Mail list ile ilgili öneml bir soru
Aslında iki sorum var. Öncelikle belirteyim forumda arama yaptım burda/ocal.netde/maxiaspde ama uygun birşey bulamadım. Soru 1) ASP ile yapılmış mail list scripti gerekiyor bana. tr mailist çalışmadı evcilinkide uygun değil bana. Kendin yap demeyin hem ASP bilmiyorum hemde işyerinde patron 1-2 gün içinde istiyor. Bu yüzden hazır script gerekli bana en azından bi süreliğine. Yardım ederseniz sevinirim. 2) Bazı yerlerde görüyorum liste@domain.com adresine mail atınca listedeki herkese gidiyor bunu nasıl yapabilirim? Ama mümkünse önce bana gelsin onaylarsam herkese gitsin istiyorum. Bir fikir lütfen. Hiç olmazsa outlookla yapacağım ama çok zor olacak veritabansız |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
1.soruya cevap:
http://www.hotscripts.com/Detailed/10111.html bi ara kullanmıştım güzel bir script bi incele.. başka scriptlere bakmak istersen: http://www.hotscripts.com/ASP/Script...List_Managers/
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Talnız server izin verir mi bilmiyorum buna. Çünkü hostingi websahibi diye bir yer yapıyor yani serverın admini ben değilim.
Bu şekilde de işe yararmı senin dediğin yöntem? Birde o dediğin programda admin izni var mı? Yani mail liste mail atınca admin izin verince herkese gitsin istiyorum o şekilde bir seçenek var mı? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Evet web mail arabirimi mevcut. Basit bir arabirim yalnız. Ben şimdilik sadece üyelere çalışan bir ASP script hazırlıyorum. Örnekleri inceleyerek birşeyler yaptım. Ancak çok güvenli olacağını sanmıyorum bununda.
Senin bahsettiğin scriptin web adresi falan var mı? Ya da çok yer tutmuyorsa hater@gmx.com.tr adresine yollayabilirmisin? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!