|
|
#1 (permalink) |
|
|
Yardım İstemi
merhaba öncelikler hemen kendimi tanıtıp sorunuma geleyim. efendim ben bandırmada yaşayan bir almanca öğretmeniyim öğrencilerden oluşan bir ekib ile bandirma.com'u hazırlıyoruz. uzun süreden beri kullandığınız Vbulletin forumunu araştırıyoruz. bu forum sisteminde karar kılmamızın ardından bir arkadaşımız bu forumu bizlere buldu. ancak sürüm ingilizce tabii ki biz de bu forumun türke versiyonlarının peşine düştük. benim amacım bu forumu tamamı ile çevirmek idi. ancak PHP dili ile ilgili bilgim olmadığından dolayı bu dili şu günlerde öğrenmeye çalışıyorum. HTML ve temel bazda ASP bilgim vardı. ancak aspde olduğu gibi değil yani sayfayı aç satırı bul notepad ile değiştir.... birçok foruma danıştık ancak yardım alamadık. merak etmeyin sizlerden bu scripti istemeyeceğim! çünkü sonuçta bu denli büyük bir emeği kimse kimseye hediye etmez. ben sadece yardım taleb ediyorum. sizler nasıl çevirdiniz-zorlukları nelerdi-önerebileceğiniz bir yöntem ya da program var mı? saygılarımla |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
bu konuyu burada görünce aynisinin bana birkac gün önce email ile gönderildigni farkettim
yeni cevap yazabildim, kusura bakmayin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!