»
forum version 0.1
|
| Sunucu Tabanlı Programlama (Server Side) Perl/CGI, PHP, ASP, JSP, .NET ve diğer programlama dilleri hakkındaki sorularınıza, paylaşmak istediklerinize ve örnek kodlara bu alanda yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
tabikii haber vereceğim fakat işte arayüzünü değişmesi gerekecek balki ileride birde skin desteği koymayı düşünüyorum yalnız kaynak kodlarını değiştirilmesine engel olmak için herhalde encode edeceğim...
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Hayırlı uğurlu olsun.
yanlız merak ettiğim http://forum.zoque.net/showthread.ph...9782#post49782 adresinde bahsettiğin gibi vbLite'ı mı geliştirdin yoksa başdan mı yazdın
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
zoque forumu her zaman beğenmişimdir
senin froum tasarımıda güzel fakat forumun üzerinde daha çok oynama yap daha çok eklenti yap yani geliştirirsen bu forumu iyi tutar sürekli yeni versiyonlarını çıkar bence değişik eklentiler daha çok dikkat çeker |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Database yapısını vbulleting in lite versiyonundan aldım temeli o fakat üzerinde çok fazla oynama yaptım. Vbulletinde HTML kodları da dahil olmak üzere tüm herşey database de idi. Ben ilk başta Vbulletin üzerinden gitmek istedim fakat zorlanınca kendi kodlarımı yazdım tüm PHP kodları kendi ürünüm.
O yüzden temel olarak vblite (%10 kadarı)...
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Tasarım yenilen di (renk olarak)
görüş ve önerileriniz bekliyorum... www.bilnetbilisim.com/forum/forumlist.php
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!