|
|
#1 (permalink) |
|
forum version 0.1
Bir forum çalışması arayüzü tamamen zoque den çarptım ama (ihşallah kızmaz ) zamanım olmadığı için fazla ara yüzle uğraşamadım. Fakat çalışan yazılım tamamen bana aittir. En azından ben öyle sanıyorum ![]() İlgilenen arkadaşlar için link
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
birkac yerde söyle hatalar cikiyor:
CGI Error The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are: ayrica ilieride arayüzü degistirecegini umuyorum, degil mi ![]() ps: konuyu serverside kismina tasisak mi acaba?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Non hll olsun , kutlarım , tebrik ederim(Daha kaldımı ?!? :P )
Mükemmel olmuş bence tabi büyüynce.... Bir araba arkasında şöyle okumuştum : Büyüyünce Ferarri olacak abisi.. Senin forumum için yorumum ise : Büyüyünce Vbulletin i sollayacak abisi... çalışmalarında başarılar dilerim... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Çok başarılı gerçekten...
Tebrik ederim...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
düzen olarak:
font seçimi biraz daha iyi olabilirdi. PHP forum yazısı ve o bantda bulunan nesneler çok kaba duruyor. sayfaların en altına imza falan yazsan ![]() genel olarak çok başarılı. inşallah geliştirilip daha da iyi hale gelir..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ihşallah bu övgülerden sonra zoque ye söz verdiğim gibi arayüzü değiştirdikten sonra bedava olarak dağıtacağım. Henüz daha geliştirme aşamasında olduğu için böyle bir durum söz konusu değil. (Bir şu kodları zend encoderdan geçirecem) Kullanaması bedava olacak sadece en altta ufak bir imzam olacak.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!