|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Hamster adında bir program var ve bedava tam bilmiyorum özelliklerini falan ama bir dene istersen...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
MS eXchange server
pahalı ama perfect.. outlookta tanıtıyosun server bu bilgde diye sonra ahmet beyin ajandasında saat kaç boş bakıp saat 3ün boş olduğunu görüp bi görüşme ayarlıyosun sonra mail atma fonkları var normal olarak mail serverınla ilgili info giriyosun sen nette olmasan bile kurulu olduğu serverda senin mailleri inmiş şekilde hazır bekletiyo bakmak istediğinde çok hızlı bakabiliyosun böylece. log tutma olayına gelince cılkını çıkartma deyiminin essasında atalarımızın exchange serverın log tutma özelliklerini görünce bulduklarını görebiliyoruz.. şirket içi chatleşme olanağı var tam olarak MSN messenger clienti kullanarak server değişik bi tek.. dahada uzuyo liste ama ben bu kadarını biliyorum.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Baba sadece mesajlaşma istiyorsan be bunlarıda oglayacaksan benim daha önceden yazmış olduğum bir program var PHP ile database kullanarak mesajlaşıyorsunuz. Güvenlik MySQL erişim izini olmadıktansonra baya var.
Bir ara mail attarsan sana programı göndere bilirim (Tabiki gömdüğüm yerden bulabilirsem. )
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!