|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Jmail'le herşey iyi güzelde şimdi de farklı problemler var: 1. mail.com dan gelen maillerin msg.Body si boş ama msg.BodyText dolu geliyor 2. mynet den gönderilen mesajların msg.From olarak isim<"isim@mynet.com geliyor. Tabi bu da Where eposta=msg.From olan sorgumu bozuyo. 3. yahoo.com'dan gelen mesajlarda ise content/type: text/alternative gibi bişey ve msg.Body tr karakterleri alakasız karakterlere çeviriyor, msg.BodyText ise doğru tr karakterler ama HTML taglerin olduğu yerler sapıtıyo 4. ixir.com dan gelen mesajlarda ise tr karakter problemi var bu gerçi o kadar problem değil bu sorunlar benim yazdığım koddan mı kaynaklanıyor yoksa bu componenet böyle mi çalışıyor. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
senin kodla ilgili değil, genel bir sorun oldugunu düşün.
content.type'lar farkli olunca, bu sorun çikiyor, ben db'ye yazmiyorum, direkt bir hesaptan okuyorum arşiv için. eğer yapmaya çalıştığın bir arşiv ise, ona göre yardımcı olmaya çalışayım. ama db'y yazmak isitoyrsan, tüm content.type'lar ile teker teker ilgilenmen gerekecek. işine yararsa, ben mesaki göstermede farkliliklar için, şöyle bir şey kullanmıştım. Kod:
<%
Select Case (lcase(msg.ContentType))
Case "multipart/mixed", "text/plain"
response.write "<textarea name='body' readonly wrap='off'>" & msg.body & "</textarea>" & "<br />"
' Response.Write("<font color=Red size=1><B>Not:</B> Bu eposta gösterilmeyen bazı grafikler içeriyor olabilir.</font><br>")
Case "text/enriched"
Response.Write("<pre>" & msg.Body & "</pre><br>")
' Response.Write("<font color=Red><B>Not:</B> Bu eposta gösterilmeyen bazı grafikler içeriyor olabilir.</font><br /><br>")
Case "multipart/related"
Response.Write(msg.HtmlBody & "<br />")
' Response.Write("<font color=Red><B>Not:</B> Bu eposta gösterilemeyn bazı grafikler içeriyor olabilir.</font><br><br>")
Case "text/HTML"
Response.Write("<pre>" & msg.htmlBody & "</pre><br />")
' Response.Write("<font color=Red><B>Not:</B> Bu eposta gösterilemeyn bazı grafikler içeriyor olabilir.</font><br><br>")
Case "multipart/alternative"
Response.Write("<pre>" & msg.htmlBody & "</pre><br />")
Case ""
Response.Write("<pre>" & msg.Body & "</pre><br />")
Case Else
Response.Write("<font color=Red>Bilinmeyen içerik türü: </font>" & msg.ContentType & "<br><br>")
End Select
%>
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
gerçkten bir yardımım olduysa ne mutlu.
ben de yeni yeni keşfetmeye çalışıyorum, işler klasik yollardan farklı bir şekilde işliyor. componenti yazanın (dimac.net) keyfine göre biraz yani
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!