Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » zaman|zaman (yeni kabuk problemi)

Comment

LinkBack Review Tools
Old 12.12.2002  
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
zaman|zaman (yeni kabuk problemi)

lordphantom.sitemynet.com/zaman adresli bi sitem vardı. iç karartıcılığından sıkılıp gaza geldim ve ortalam 1 saat içinde lordphantom.sitemynet.com/zaman/kabuk/index2.htm adresindeki gibi bir çalışma hazırladım. tabi makyaj yapmadım henüz. sade süslemelerden sonra oluşacak her şey fakat emin...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen soul on 15.12.2002
ikincisi sorgusuz sualsiz daha iyi derim. Alttaki text rengi konusuna katılıyorum.

Yeni tasarımdaki sadelik hissi çok hoş olmuş hatta belki metinlerin yazıldığı yerin arka plan renkleri biraz daha açılabilir tabii ki okunabilirlik elverdiği sürece

Bence ikinci tasarım üzerine yoğunlaş içine sindir ve onu kullan...
Gönderen Xcoder on 15.12.2002
Gercekten güzel olmus ama bence su frame scrollari sayfaya uydursan daha iyi olcak.
Gönderen oky on 15.12.2002
@soul
senden böyle bir yorum almak beni şımarttı saol.

@xcoder
Explorer'ın, söylediğin olayı destekleyen sürümünü yükler yüklemez dediğini yapıcam. böyle çirkin gözüktüğünün farkındayım. saol.

Gönderen Kudak on 16.12.2002
oky 2.cisi daha ii birincisinden yani
bu arada hala host sorunun varsa benim icqya gel değiştirdim ben numarayı.. (artık 121529)
hadi kal sağlıcakla.
kolay gelsin herkese..
Gönderen Passion on 20.12.2002
yenisi gayet başarılı bence. tebrik ederim. çok hoş gözüküyor. birkaç rötuş ile yeni kabuk problemi kalmaz zannımca.

iyi çalışmalar dilerim..
Gönderen Firan Zal'honan on 24.12.2002
selam oky...

http://gunluk.vikvik.com subdomain'ini senin için açtım. sadece sana özel ftp alanı var (sanırım kota vermedim.. o yüzden yer sınırsız.. (counter istersen benim elimde cgi bir counter script'i var.. ve çok iyi çalışıyor.. onu sana kurarız)).. ftp bilgilerini benden almak için icq ya da sana attığım özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirsin

ayrıca, sitendeki bütün dosyaları elden geçiirp tek bir CSS dosyası ile bağladım, gereksiz kodları ayıkladım, biraz da düzenledim... (haddim olmayarak.. ama iş yokken canım sıkıldı biraz düzenleme yapim dedim )
Gönderen fleXin on 27.12.2002
Alıntı:
Gönderen: Tasslehoff Burrfoot
selam oky...

http://gunluk.vikvik.com subdomain'ini senin için açtım. sadece sana özel ftp alanı var (sanırım kota vermedim.. o yüzden yer sınırsız.. (counter istersen benim elimde cgi bir counter script'i var.. ve çok iyi çalışıyor.. onu sana kurarız)).. ftp bilgilerini benden almak için icq ya da sana attığım özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirsin

ayrıca, sitendeki bütün dosyaları elden geçiirp tek bir CSS dosyası ile bağladım, gereksiz kodları ayıkladım, biraz da düzenledim... (haddim olmayarak.. ama iş yokken canım sıkıldı biraz düzenleme yapim dedim )
haha

güzel kıyak

ayrıca yaptığın düzenleme gayet güzel olmuş
Tasslehoff bi ara iş yokken banada bişeyler yapasana

(şaka yaptım)
Gönderen oky on 31.12.2002
saol Tasslehoff Burrfoot. günlerdir burada olmadığım için seninle irtibata geçemedim. teşekkür ederim.
Gönderen Phys on 02.01.2003
2.si

senin siteye daha öncedende rastlamıştım. beğenmiştim. 2.si daha hoş olmuş. Daha farklı bir tasarım...
Comment

Etiketler

problemi , kabuk , yeni , zamanzaman

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:31.