|
Gönderen
soul
on
15.12.2002
|
|
ikincisi sorgusuz sualsiz daha iyi derim. Alttaki text rengi konusuna katılıyorum.
Yeni tasarımdaki sadelik hissi çok hoş olmuş hatta belki metinlerin yazıldığı yerin arka plan renkleri biraz daha açılabilir tabii ki okunabilirlik elverdiği sürece ![]() Bence ikinci tasarım üzerine yoğunlaş içine sindir ve onu kullan... |
|
Gönderen
Firan Zal'honan
on
24.12.2002
|
|
selam oky...
http://gunluk.vikvik.com subdomain'ini senin için açtım. sadece sana özel ftp alanı var (sanırım kota vermedim.. o yüzden yer sınırsız.. (counter istersen benim elimde cgi bir counter script'i var.. ve çok iyi çalışıyor.. onu sana kurarız)).. ftp bilgilerini benden almak için icq ya da sana attığım özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirsin ayrıca, sitendeki bütün dosyaları elden geçiirp tek bir CSS dosyası ile bağladım, gereksiz kodları ayıkladım, biraz da düzenledim... (haddim olmayarak.. ama iş yokken canım sıkıldı biraz düzenleme yapim dedim ) |
|
Gönderen
fleXin
on
27.12.2002
|
|
|
Alıntı:
![]() güzel kıyak ayrıca yaptığın düzenleme gayet güzel olmuş Tasslehoff bi ara iş yokken banada bişeyler yapasana ![]() (şaka yaptım) |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!