»
oldukça basit bir content management
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen absconder
27.04.2004 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Exploit
on
27.04.2004
|
|
Re: oldukça basit bir content management
Valla çok incelemedim ama çok güzel olmuş..
İçerik yönetimin hakkını veriyor ve yeni platformda kodlanması ayırıca güzel.. Bende başladım böyle bir şeye ama daha bitmedi biterse bende yayınlarım.. Oldukça güzel ve işe yarar bir şey.. |
|
Gönderen
Karanlık
on
03.05.2004
|
|
Evet, bencede çok güzel olmuş. Fikir de uygulamada çok güzel ve başarılı. Bizi bir çok zahmetten kurtarabilir.ü
(Cevap biraz geç oldu sanırım ama mesajı ilk okuduğum gün evden bakmamıştım, daha sonra da ancak denk geldi ve vakit oldu ) |
|
Gönderen
nothingrows
on
03.05.2004
|
|
Editör olarak kendi kullandığım bir tanesini önerebilirim. Seninkinden biraz farklı ve sanırım daha kullanışlı. Adresi : http://www.nothingrows.net/haber/hab...egistir&hid=35 Hoşuna giderse bana söyle sana gönderirim.
|
|
Gönderen
absconder
on
04.05.2004
|
|
çeşitli şeyler ekledim;
- içeriğiin tam HTML halini görebilme, - klasörlere dosya ekleme/silme, - klasörere klasör ekleme/silme, - resim upload, - yapı biraz değişti, dosya listesini sağa aldım. öneri ve övgülerinize teşekkürler. PHP pek bilmiyorum maalesef hala geliştirme aşamasındayım. başka neler eklenebilr? |
Zoque'a hoşgeldiniz!