|
|
|
|
Viscus.net kişisel site
http://www.viscus.net kişisel blog,resim galerisi ve özel bir forum olarak kullanacagimiz bir site.. bir arkadaşımla yapıyoruz.. ana sayfa tasarım olarak nasıl olmuş? yorum yaparsanız...
vis.cus - köprü öncesi ayıya gerçekçi yaklaşım wp-tr - wordpress türkçe destek ve döküman Mesaj Bounce tarafından 01.08.2004 (12:58) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
Gönderen
cekirge
on
03.08.2004
|
|
Re: Viscus.net kişisel site
sitenin rengi gayet güzel. bir dönem ben de eflatun kullanmış ve eşcinsellikle itham edilmiştim.
griden daha iyi bir seçim..iframe kullanmış olman yerinde bir karar mı sence? hem ana sayfada hemde iç sayfada kaydırma çubuğu çıkıyor ve hiç iyi olmuyor. iframe içindeki sayfanın sağ tarafı oldukça geniş bir şekilde boş kalmış. beni rahatsız etti. site dışına giden linkler yeni bir sayfa açacağına iframe'in içinde açılıyor. linklerine target=_blank eklemen yeterli olacaktır. kolaygelsin.. |
|
Gönderen
Bounce
on
03.08.2004
|
|
http://www.viscus.net
tasarımı yenilemiş bulunmaktayım.. bakıp bir daha yorum yaparsanız sevinirim.. iframe olayına neden bu kadar takılmış durumda anlamıyorum ![]() ama blog'u oraya iframe dışında başka türlü yerleştirme yolunu bulamadım.. bu arada iframe kaydırma çubuğu için style ayarlarım işlememekte ısrar ediyor.. bilinen kaydırma çubuğu style ayarlarını denedim ama olmuyor.. isterseniz inceleyebilirsiniz.. screen.css bu arada linkler in zaten iframe içinde çıkmasını ben özellikle istiyorum.. forum linki dışında tüm linkler iframe içinde çıkıcak.. teşekkür ederim |
|
Gönderen
premature
on
03.08.2004
|
|
-menülerin dağınık durması bence tasarıma bi katkı sağlamıyor. düzgün yerleştirilse daha hoş durabilir.
-blog bölümün de dağınık. standardı yokmuş gibi duruyor (belki amacın da budur, bilemiyorum). bi blogda başlık var diğerlerinde yok, blog yazarının yanında eklenme tarihi var ama 2 yerde ne olduğunu çözemediğim tarihler havada uçuyor (Sunday, August 1, 2004 ve Friday, July 30, 2004). Özetle toparlanması gereken bi tasarım... İyi çalışmalar... |
|
Gönderen
cekirge
on
04.08.2004
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
Passion
on
04.08.2004
|
|
merhaba,
içeriğe ulaşabilmek için hem ana pencereyi hem de iframe'i kaydırmak durumunda kalıyorum. (1152x864 çözünürlükte) bu da yeteri kadar sinir bozucu. bu yüzden iframein yerleştiği bölümü sabit değil de esnek bir yapıya kavuştursan ya da en azından bütün çözünürlüklerde erişilebilecek makul boyutlara çekersen daha iyi olacaktır. |
|
Gönderen
Bounce
on
04.08.2004
|
||
|
Alıntı:
çok pardon çok özür dilerim..valla hiç aklıma gelmemişti.. hemen düzeltiyorum Alıntı:
teşekkür ederim yorumun için.. o zaman tasarımı tekrar ve bu sefer kökten değiştirmek zorunda kalacağım.. herkese yorumları için tekrar teşekkür ederim.. |
||
Zoque'a hoşgeldiniz!