|
Gönderen
holydreamer
on
16.09.2004
|
|
Re: audace blog
Sitede henüz fazla bir şey yok. Bu yüzden söylenecek pek bir şey de yok. Ama siteye daha girer girmez dikkatimi çeken bir hususu belirtmek istiyorum. O kırmızılı-yeşilli arkaplan bence hiç olmamış.
İyi çalışmalar. |
|
Gönderen
gameover
on
17.09.2004
|
|
kendimden biliyorum, perde şeklindeki arkaplanlar nedense genel kesim tarafından pek sevilmiyor.
logonun alt tarafı bir şekilde doldurulursa, dengeleme açısından iyi olacaktır. her yazının sonundaki > işareti ise sanki yazının devamı varmış hissi uyandırıyor, dolayısıyla bir bitiş simgesi (kare vs) daha uygun olacaktır. son olarak en alttaki boşluk da biraz gözüme battı. ufak rütuşlarla daha güzel olabilir. ellerine sağlık. |
|
Gönderen
audace
on
17.09.2004
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
belki bi tema daha yapıp kullanıcı seçimine bırakabilirim ama şuan değiştirmeyi düşünmüyorum. benim gibi beğenen birinin çıkmasına sevindim * hatta siberkültür de hala ilk temayı kullanıyorum ![]() - - - - - Alıntı:
ama kısa yazılar içinde kare uygun olabilir. - - - - - içerik ve altyapı oluşmaya başladığında bahsettiğiniz boşluklar dolucaktır hepinize teşekkürler.. |
|||
|
Gönderen
Sercotec
on
17.09.2004
|
|
perdeyle beyaz zeminin birleştiği yere gölge koyup, beyaz zemin perdenin üzerindeymiş gibi bir etki yaratıp boyut katabilirsin.
Bir de audace yazısını yeşil weblog yazısı üzerine backgroundu ile koymuşsun backgroundu kaldırıp birleştirirsen iki yazıyı daha iyi olur. |
|
Gönderen
sahip
on
17.09.2004
|
|
günlük/ blog sitelerinin en büyük gücü, elden geldiğince çok güncellenmesi ve yazılanların ilginçliği diye düşünüyorum. en büyük farkı bunlar yaratır.
+ tasarım olarak da gayet güzel olmuş, sadelik konusuna bende katılıyorum, sade ve güzel olmuş. renk konusuna hiç girmiyorum, bana renk konusunun kişisel siteler için tartışılması pek doğru gelmiyor. belki çok abartı bir renk uyumsuzluğu ve/ veya çok kötü , göz yorucu bir renk seçimi için uyarı yapılabilir. kolay gelsin |
|
Gönderen
audace
on
17.09.2004
|
|
|
Alıntı:
bilerek kesip koydum. diğer önerini deniyeceğim.. teşekkürler.. |
|