Zoque.Forum
»
visualghetto * blog
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
visualghetto * blog
insanın bişiler yazma ihtiyacı olabiliyo her konuda, bende kendi blogumu tasarlamaya karar vermiştim uzun zaman önce.. bişiler karaladım hep ama bunu sevdim bi.. sizin de fikirlerinizi almak istiyorum..
blogda daha çok ziyaret edilesi siteler, tasarımsal haberler, süreçler vs vs...
_portfolyo : www.holytitle.com _blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri" Mesaj automatisch tarafından 01.01.2005 (22:09) yeniden düzenlendi.. Açıklama: dipnot |
|
|
|
|
|
Gönderen
automatisch
on
03.01.2005
|
|
Re: visualghetto * blog
biraz zamana bırakalım bence, siteyi bi tam manasıyla oluşturiyim.. bunun üzerine aksayan ayaklar kesilir, visualghetto'nun kendi kimliği yerine yavaş yavaş oturtulur.. nasolsa bi acelemiz yok..
![]() yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.. |
|
Gönderen
soul
on
03.01.2005
|
|
Ben genel olarak çok beğendim, sadece renkler biraz daha güçlü olabilir. Bununla tam nedemek istediğimi bende bilmiyorum ama daha cesur tasarlanabilir dersem sanırım biraz daha ifade edebilmiş olurum.
Bence çok güzel olmuş, Ek olarak genel kenarladaki efekt daha keskin olabilir blur kullanımı biraz bozmuş gibi. Son olarak bence fontlar gayet iyi ancak ikinci bir font ekleyebilirsin en azından başlıklar ile içerik fontu farklı olması daha güzel olabilir. tırnaklı fontu seviyorum ![]() |
|
Gönderen
automatisch
on
17.01.2005
|
|
içime sinmedi istediğim gibi olmadı ve yeni bi tasarım daha yaptım vg için.. (siteyi açmadan tantanaya bak diyebilirsiniz üzgünüm
) içerikte yavaş yavaş kafamda oturdu, hoş bişiler yaratmaya uğraşıyorum.. yapmak için yapmak istemiyorum..acımasızca yorumlarınızı bekliyorum tasarım için ..dipnot : haber sallamadır, biliyorum plasticwings'in ne anlama geldiğini ![]() |
|
|
|
Gönderen
oky
on
17.01.2005
|
|
hmm, belki çok acımasızca olacak ama söylemek zorundayım yoksa çatlarım, valla hoşuma giden tek bir noktası bile yok. en sevmediğim ise o ne idüğü belirsiz mavi ton. hani arkaplan beyaz olsaymış biraz kurtarcakmış da, koyu olması iyice mavinin cırtlaklığını ön plana çıkarmış. sol taraftaki menü, kendi kutusunun sınırlarından taşmasaymış belki ama böyle olmamış. fotoğraf dersen yıkılıyor (!), renklendirme o maviye uydurulduğu için göze fena batıyor. sitenin en altındaki copyright kısmı ile en tepesindeki başlık kısmı imaj olduğu için çok emanet durmuş. yani en azından copyright öyle, başlık hadi gene..
evet, acımasızca yorum istedin al sana. ama sen öyle istedin diye öyle yazmadım, gerçekten düşüncelerim bu. zevkler ve renkler farklı belki de ondan. bence öncekiyle devam etmelisin ya da yeni bir şeyler yapmalısın. ve yahut o maviden hemen kurtul. ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!